Membeli belah di Zalora Malaysia

aynora nur | 05 September, 2013,5:38 PM |
Advertisement
Membeli belah di Zalora ni memang tak pernah terfikir pun. Entah kenapa pada satu hari saya ternampak iklan kasut yg saya minat sangat, terus aje layari website dia orang. Tengok kasut tersebut ada saiz kaki saya terus sambar satu tanpa berfikir 2 kali dah.

Nak tengok kasut yg saya beli tu?




Kasut ni bersaiz 8/39. Jenama Larrie dengan harga RM99.90. Oleh kerana saya membeli barang pada harga melebihi RM75, maka kos pos adalah percuma.




Ada yang pernah kena tipu dengan zalora ni, tetapi kita kena berwaspada bila berurusniaga jual beli secara online ni. Antara yang boleh kita lakukan adalah:

1. Baca terma dan syarat dengan betul.
2. Pastikan saiz dan warna yg dipilih adalah tepat.
3. Simpan semua resit order, email conversation dan resit bayaran
4. Rajin dan berani follow up.
5. Bila Barang sampai semak dan pastikan semuanya seperti yg kita mahukan.

Selamat bershopping...


Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
loading...
9 Komen untuk "Membeli belah di Zalora Malaysia"

fae sekarang minat flat shoes. my high heels collect dusts je inside shoe rack haha.

cantik kasut tu. seronoklah pergi kerja dengan kasut baru :)

Teringin gak nak membeli tapi takut gak sbb nnt lain lak yg smpai... Huhu

t/kasih ciklaili. dah pakai pun dan rasa selesa.

kalau takut beli kasut, beli yg lain seperti skirt atau blouse..

Fae, sometimes we need that flat shoes too, but for office attire better choose that have a heels at least...

numpang singgah sejenak,,,

nice post

DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Kisah 25 Filsuf Barat (MATLUTHFI)!! Harga cuma RM22.50 (Asal RM25.00)!

Buat Duit Blog
Back To Top