Jadual Cuti Umum Negeri Johor Bagi Tahun 2014

aynora nur | 17 October, 2013,7:43 AM |
Advertisement
Jadual Cuti Umum Negeri Johor Bagi Tahun 2014 - Bagi kemudahan kepada ibu bapa dan pelajar yang ingin menyusun cuti ataupun membuat majlis kenduri kahwin dan perjumpaan dengan saudara mara, saya sertakan jadual cuti umum negeri johor tahun 2014 untuk rujukan bersama-sama.

 Jadual Cuti Umum Negeri Johor Bagi Tahun 2014
Segala maklumat di atas adalah tertakluk kepada sebarang pindaan yang akan dibuat atau yang telah dibuat mengikut pentadbiran negeri masing-masing.

Sebagai maklumat tambahan, apabila hari kelepasan itu jatuh pada hari kelepasan Mingguan, maka hari tersebut digantikan dengan hari esoknva dan jika hari yang kemudiannya itu pula sedia menjadi hari kelepasan, maka hari yang berikutnya dijadikan hari kelepasan am.

Semoga jadual cuti umum negeri johor tahun 2014 di atas dapat memberikan anda serba sedikit maklumat dan merancang masa dengan keluarga dengan sebaik-baiknya.


Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
loading...
3 Komen untuk "Jadual Cuti Umum Negeri Johor Bagi Tahun 2014"

haa... org johr dh blh plan cuti awl2...

wahh thanks for sharing..TB pn asal johor ;)

DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Kisah 25 Filsuf Barat (MATLUTHFI)!! Harga cuma RM22.50 (Asal RM25.00)!

Buat Duit Blog
Back To Top