Penyertaan Contest SEO Eridy

Penyertaan Contest SEO Eridy | Saya masih ada peluang walaupun peluang itu sudah jadi peserta terakhir mungkin yang menyertai contest SEO Eridy ini. Tidak mengapa jadi yang terakhir daripada tidak berani memulakan langkah langsung, kan? Saya cuba memujuk diri agar terus gigih walaupun keadaan blog yang agak tunggang terbalik kebelakangan ini.




Contest SEO Eridy akan ditutup mulai jam 12.00 tengah malam (11/12/2013) ini. Ini yang saya terbaca dari blog Eridy.com sebentar tadi.

Penyertaan Contest SEO Eridy


Apakah istimewanya contest SEO Eridy ini? Saya berharap untuk menjadi antara orang yang dapat menyertainya kerana contest SEO Eridy ini nampak simple dan unik. Jadi tentu anda semua kenal atatu buat-buat kenal dengan si Eridy ini sebab hadiahnya yang menarik ataupun ikhlas untuk turut serta? Tanya hati biar minda yang menjawabnya.

Ambil dari About Me di blog Eridy.Com:

Nama: Eridy
Umur : 24 tahun
Hobi : Stalking kisah – kisah orang dalam Google(dalam ayat skema, melayari Internet)
Minat : Pelaburan , Programming debug n error
Kerjaya : IT Technician
Cita – cita : IT Engineer (buat masa nie, belum sedia lagi nak pening kepala pegang kerja nie)
Religion : Christian (Anglican)
Citizen : Sabah , Malaysia .

Saya amat berharap untuk dapat sedikit duit poket daripada contest SEO Eridy ini. Sebabnya...dengan duit kemenangan itu nanti bolehlah saya pasang domain yang lain untuk menjadi rakan kepada blog saya yang ini. Semoga harapan ini bakal menjadi kenyataan.

Tetapi korang pelik tak? Atau buat-buat tak tahu pasal ini. Kenapa blog Eridy.com sangat simple dan macam sedih je? Sekadar pandangan....

Okey la, Semoga entri ini boleh diterima sebagai satu tanda penyertaan dari saya untuk contest SEO Eridy ini.


4 comments:

  1. Semoga berada di jedudukan terbaik dan moga berjaya.

    ReplyDelete
  2. Good luck for this Contest SEO Eridy - ramai yang hebat join

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks KZ. Hajat mmg nak menang tapi terlambat sikit la...moga awak pun berjaya.

      Delete

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.