Mom Blogger Top Referral Contest

aynora nur | 07 January, 2014,9:43 AM |
Advertisement
Mom Blogger Top Referral Contest - Kan saya ada kata bahawa tahun 2014 adalah tahun untuk saya lebih serius berblog. Sebenarnya banyak benda yang ada dalam fikiran saya yang inin saya share dengan pembaca blog ini. Antaranya kemahiran saya dalam memberikan motivasi dan berkongsi pengalaman dalam dunia perancangan kewangan. InsyaAllah, akan saya usahakan.

TETAPI buat masa ini saya nak lepaskan gian join sebanyak mungkin segmen,giveaway dan sebagainya sebagai usaha menjana trafik dan backlink, jika ada la...hihi

Saya menyertai segmen oleh mom blogger ini demi mengasah pengetahuan saya yang sedikit dalam dunia blog.  Segmen Mom Blogger Top Referral Contest ini ada menyediakan hadiah wang tunai untuk para pemenangnya. Okeh kerana saya tak ramai follower jadi agak sukar untuk jadi top referral la kan? Saya buat review aje lah...hehe


Mom Blogger Top Referral Contest 




Blog mom blogger ini boleh saya katakan sebagai blog ibu atau wanita yang telah memiliki anak. Saya dapati pengisian blog mom blogger ini padat dengan panduan keibubapaan dan sangat sesuai dibaca oleh ibu bapa untuk menambah info. Contohnya artikel ini.

Selain daripada itu, bisnes online dari rumah juga ada dikongsikan oleh mom blogger ini bagi sesiapa yang berminat menceburi bidang perniagaan yang sedang hot sekarang ini. Business online dari rumah memang patut diceburi oleh semua surirumah iaitu wanita yang tiada kerjaya tetap. Yang ada kerjaya pun boleh buat business online dari rumah ini, sama seperti saya...

Lagi satu mom blogger pun ada menulis panduan mengenai jana pendapatan dengan blogging. Tak caya cubalah godek-godek dan explore blog mom as blogger ni. Orang kata cukup serba serbinya samada kisah yang manis, masam, pahit dan masin semuanya ada. 

Ada kebolehan mereview macam saya ni ataupun tulis ayat-ayat manis, jomlah sertainya. Yang penting bukan hadiahnya tetapi dapat promo sikit-sikit blog kita pada orang diluar sana, amatlah bagus sekali.

Jom join! Ini daya penariknya!!

~ RM50 untuk Top Referral no.1
~ RM30 untuk Top Referral no.2
~ RM20 tambahan untuk ENTRI REVIEW terbaik

“Mom Blogger Top Referral Contest dianjurkan oleh ummihanie.com dengan kerjasama AnnisaBiz“.
Tag : Segmen
Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
loading...
6 Komen untuk "Mom Blogger Top Referral Contest "

Salam aynora,

ribuan terima kasih atas penyertaan.

betul tu... bukan hadiah jadi tarikan utama tak gitu ;)

saya pun tgh gian join contest, GA sana sini. baru habis buat entri review

gud luck ya

Wasalam...sama-sama ummi. Saya memang suka join segmen terutamanya yang ada review mereview ni. At least ada sikit perah otak kan? Hihi...Good luck to you too...

Ramai sekarang wanita melibatkan diri didalam dunia perniagaan. Kalau lihat NKRA 2011 sebanyak 1100 usahawantan berjaya dimajukan dengan pelbagai program keusahawanan.

Ya betul tu akubiomed, yang terkenal sekarang ni ramai yang buat SOHO..

Selamat berjaya dengan penyertaan top referral contest. Semakin ramai wanita menjadi usaha. NKRA 2011 telah berjaya memajukan seramai 1100 usahawanita.

DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Kisah 25 Filsuf Barat (MATLUTHFI)!! Harga cuma RM22.50 (Asal RM25.00)!

Buat Duit Blog
Back To Top