INTI 2014 Cycle 2 Degree Extension

aynora nur | 10 April, 2014,April 10, 2014 |
INTI 2014 Cycle 2 Degree Extension - INTI International University & Colleges memiliki cawangan-cawangan di Subang, Kuala Lumpur, Pulau Pinang dan Sabah. Kampusnya yang tertua adalah di Subang dengan anggaran telah lebih 20 tahun beroperasi.

Sedikit info tentang INTI

Belajar di INTI International Universiti dan Kolej hari ini memberikan manfaat yang bukan sedikit kepada para pelajarnya dimana segala kecanggihan dunia pendidikan didatangkan terus dari rangkaian Laureate International University. Rangkaian Laureate adalah rangkaian universiti swasta global terbesar dan paling cepat berkembang yang juga pernah melantik bekas Presiden Amerika Syarikat Bill Clinton sebagai Canselor Kehormat universiti itu. Ini bermakna bahawa INTI menawarkan pelajar-pelajarnya pendidikan bertaraf dunia yang kedua dicapai dan pada harga yuran yang berpatutan. Dapatkan maklumat lanjut mengenai INTI dengan klik pada pautan ini.
Jika anda mahukan tempat belajar yang moden, global dan memberikan manfaat yang banyak, daftarlah dengan INTI. Ilmu harus di cari dan buatlah pilihan yang tepat demi masa depan anda!

p/s: Ini adalah entri dengan kerjasama Nuffnang kerana memberikan saya peluang untuk buat duit sikit...haha
Tag : Iklan, Nuffnang
Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
3 Komen untuk "INTI 2014 Cycle 2 Degree Extension"

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Back To Top