Pencapaian Terbaik Dalam Berblog PV Sehari Cecah 38,000

aynora nur | 03 October, 2015,9:07 AM |

Pencapaian Terbaik Dalam Berblog PV Sehari Cecah 38,000 | Setiap orang mengukur pencapaian terbaik peribadi berdasarkan sesuatu kriteria atau tanda aras. Contohnya dalam bidang kerjaya seseorang mungkin menjadikan jawatan CEO sebagai pencapaian terbaik peribadinya. Kalau dalam profesion perguruan, mungkin anda mensasarkan menjadi seorang pengetua sekolah, dan begitulah seterusnya.

Berbalik kepada dunia blogger, pageviews (PV) antara sasaran yang dijadikan ukuran kejayaan sesebuah blog. Semakin tinggi pageviews bermakna semakin ramai orang yang membaca berita atau cerita yang ditulisnya.

Pencapaian Terbaik Dalam Berblog PV Sehari Cecah 38,000


Pencapaian Terbaik Dalam Berblog PV Sehari Cecah 38,000


Siapa tak suka kan? Mestilah gembira sebab minat menulis secara sambilan telah menjadikan motivasi kepada diri sendiri untuk istiqamah dalam bidang ini. Lebih-lebih lagi apabila pageviews aynorablogs dalam sebulan mencecah lebih 38,000. 

Secara puratanya dalam ssatu-satu masa ada lebih kurang 70 hingga 105 orang yang online di blog. Dengan angka ini berkemungkinan anda boleh menerima trafik atau pageviews seperti saya.

Namun begitu pageviews yang banyak belum menjamin blog yang berkualiti. Ia boleh dijadikan pemangkin semangat tetapi mesti lah beretika ketika menghasilkan sesuatu perkongsian samada dalam bentuk tulisan, gambar, video dan sebagainya.

Jangan memfitnah ketika menulis. Ia amat merbahaya dan boleh meninggalkan kesan buruk yang tidak mendatangkan faedah kepada kita semua terutamanya umat Islam.

Suka saya ingat-ingatkan...

“Semua penulis akan mati. Hanya karyanya lah yang akan abadi. Maka tulislah sesuatu yang membahagiakan dirimu di akhirat nanti.” (Ali bin Abi Thalib)

Sebarkan bahagia, semoga berjaya!
#Inspirasi Wanita❤:
Segala sesuatu dalam hidup ini akan pergi dan tidak pernah lagi kembali, ;) :) kecuali DOA. Ia pergi dengan HARAPAN dan Ia kembali dengan REDHA dan KURNIA..
Tag : Review

Aynora Nur seorang blogger part time di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis. • Daily PV : 35,000 - 45,000 Info lanjut di about me ...
 

USERS
0 Komen untuk "Pencapaian Terbaik Dalam Berblog PV Sehari Cecah 38,000"
DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

loading...
loading...
Back To Top