Header Ads

Sertai Simple Hijab Sebagai Agen Affiliate

Sertai Simple Hijab Sebagai Agen Affiliate - Anda ada sedikit masa lapang tetapi tidak tahu untuk melakukan aktiviti yang boleh menambahkan income? Pening fikir setiap hujung bulan pendapatan tetap anda tidak mencukupi? Atau, anda mahir gunakan media sosial tetapi buang masa main game? Jangan risau...jom daftar sebagai agen Affiliate dengan Simple Hijab.

Nak daftar mudah saja. Dan yang penting, ianya percuma.

Kalau anda belum tahu, Simple Hijab adalah syarikat yang menjual hijab/tudung secara online. Ada pelbagai jenis tudung yang boleh dimiliki dengan harga serendah RM35.00.


Kan saya dah kata, tudung/shawl yang dijual pada harga berpatutan. Nak beli? Klik je pada gambar di atas.

Daftar Sebagai Agen Affiliate Di Simple Hijab 

Mari sertai saya daftar sebagai agen affiliate di Simple Hijab. Cara pendaftarannya sangat mudah. Tak tahu nak join/daftar sebagai agen affiliate?

Sila ikut langkat demi langkah di bawah untuk daftar sebagai agen affiliate di Simple Hijab:

1. Daftar pada pautan berikut:


Jika anda belum berdaftar sebagai pelanggan, daftar dahulu dengan klik pada pautan berikut:

2. Jika anda pelanggan berdaftar, Sila LOGIN pada pautan berikut:

Kemudian, klik pada pautan berikut untuk upgrade sebagai agen affiliate. Percuma je...


Bagaimana sistem affiliate di Simple Hijab Dilakukan?



Polisi agen affiliate di simple hijab amat mudah dan fleksibel. Anda boleh rujuk imej di atas sebagai panduan. 

Baiklah. Saya jelaskannya untuk anda.

1. Daftar sebagai agen Affiliate di simple hijab, DI SINI 

2. Kongsikan URL unik berserta poster yang diambil daripada website simplehijab.co atau FB simplehijab dan sebarkan di blog-blog anda, media sosial, whatsapp dan sebagainya.

3. Pelanggan akan membeli belah di simple hijab melalui URL yang anda kongsikan.

4. Komisen anda sebagai agen Affiliate akan direkodkan.

5. Pihak simplehijab.co akan menghantar pesanan kepada pelanggan.

6. Kita sebagai agen affiliate akan menerima komisen secara bulanan. 

Akhir kata, kerja sebagai agen Affiliate tak lah susah, anda cuma cari pelanggan dan seterusnya pihak Simple Hijab akan uruskan. Ada pelanggan, ada komisen masyuk!!!

Selamat mendaftar dengan simplehijab.co!

No comments

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.