77 Tips Dan Teknik Dekorasi Mampu Bajet

77 Tips Dan Teknik Dekorasi Mampu Bajet - Dalam ebook Dekorasi Bajet ini, ada 77 tips dan teknik dekorasi mampu bajet yang dikongsikan. Ada juga teknik dan langkah-langkah yang terbukti berkesan bagi membantu anda untuk memperolehi dekorasi kediaman yang menarik tanpa perlu keluarkan belanja yang banyak. Itu namanya bajet mampu buat...{heheh..}

Disebabkan keperluan asas dan keperluan lain semakin naik tahun demi tahun, ini tidak menjadi penghalang untuk kita mencantikkan kediaman kita, betul tak? Rumah yang memberikan kita perlindungan dan keselesaan setiap hari dan sepanjang masa perlulah juga nampak cantik dan berseri.

Kadang-kadang saya terlepas keluhan,
Dahlah rumah kecik. Macam mana nak berhias bagai...mana nak dapat idea yang free, kalau tak pun murah-murah punya konsultan kos...huhu
Di sinilah, Alam Anuar datang membantu anda, bagaimana untuk menghias kediaman tanpa memerlukan kos yang tinggi. Oleh itu, dengan sumber inspirasi dan kreativiti untuk mengatasi masalah ini, beliau telah menulis ebook ini.


77 Tips Dan Teknik Dekorasi Mampu Bajet


Apa ada dengan ebook Dekorasi Bajet ni? Banyak!! Macam-macam ada...

- dengan budget yang minima, ia mampu memberikan impak yang maksima pada dekorasi rumah kita.
- benda-benda murah, kalau kena cara dekorasinya.. ianya mampu memberikan kesan dan persepsi yang berbeza.
- Teknik 'mix-match', susun atur semula perabut/barang hiasan sedia ada dan penggunaan barang-barang terpakai dan lain-lain yang dicadangkan oleh penulis sangat menjimatkan
- Banyak ilmu yang saya dapat dari buku ini, contohnya tentang dinding ‘feature wall’.
- Dan banyak lagi la...




2 Bonus Eksklusif Untuk Anda 


Sebaik sahaja anda berjaya beli buku 77 tips dan teknik dekorasi bajet ni, terus dapat 2 bonus eksklusif iaitu:

  • Contoh-Contoh Dekorasi
  • 15 Idea Susun Atur Kediaman

Bertuahnya badan! Dan pemurah betul Encik Amal ni iaitu penulis ebook Dekorasi Bajet. Beli sekarang dan anda ada masa yang panjang untuk menghias rumah untuk hari raya yang akan datang...hihi
  

Bagi sesiapa yang mahukan ruang rumah yang luas, kemas, cantik dan yang terpenting jimat belanja, bolehlah tengok-tengok Dekorasi Bajet yang amat mampu milik. Harganya cuma RM27 sahaja. Kan, saya dah kata...memang menjimatkan. Harga yang berpatutan untuk ebook ini ialah RM40. Tetapi, kerana ingin membantu anda mengurangkan kos belanja apabila menghias kediaman nanti, harganya telah diturunkan....

Selamat menghias rumah anda. Jangan segan-segan beli satu ebook Dekorasi Bajet...

3 comments:

  1. yup.

    banyak deco yang mampu bajet dan mampu milik.

    cuma kena rajin cari aje la.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang betul tuan..ada panduan sikit2 dah boleh mixmatch..

      Delete
    2. Memang betul tuan..ada panduan sikit2 dah boleh mixmatch..

      Delete

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.