77 Tips Dan Teknik Dekorasi Mampu Bajet

aynora nur | 28 December, 2015,4:13 PM |
Advertisement
77 Tips Dan Teknik Dekorasi Mampu Bajet - Dalam ebook Dekorasi Bajet ini, ada 77 tips dan teknik dekorasi mampu bajet yang dikongsikan. Ada juga teknik dan langkah-langkah yang terbukti berkesan bagi membantu anda untuk memperolehi dekorasi kediaman yang menarik tanpa perlu keluarkan belanja yang banyak. Itu namanya bajet mampu buat...{heheh..}

Disebabkan keperluan asas dan keperluan lain semakin naik tahun demi tahun, ini tidak menjadi penghalang untuk kita mencantikkan kediaman kita, betul tak? Rumah yang memberikan kita perlindungan dan keselesaan setiap hari dan sepanjang masa perlulah juga nampak cantik dan berseri.

Kadang-kadang saya terlepas keluhan,
Dahlah rumah kecik. Macam mana nak berhias bagai...mana nak dapat idea yang free, kalau tak pun murah-murah punya konsultan kos...huhu
Di sinilah, Alam Anuar datang membantu anda, bagaimana untuk menghias kediaman tanpa memerlukan kos yang tinggi. Oleh itu, dengan sumber inspirasi dan kreativiti untuk mengatasi masalah ini, beliau telah menulis ebook ini.


77 Tips Dan Teknik Dekorasi Mampu Bajet


Apa ada dengan ebook Dekorasi Bajet ni? Banyak!! Macam-macam ada...

- dengan budget yang minima, ia mampu memberikan impak yang maksima pada dekorasi rumah kita.
- benda-benda murah, kalau kena cara dekorasinya.. ianya mampu memberikan kesan dan persepsi yang berbeza.
- Teknik 'mix-match', susun atur semula perabut/barang hiasan sedia ada dan penggunaan barang-barang terpakai dan lain-lain yang dicadangkan oleh penulis sangat menjimatkan
- Banyak ilmu yang saya dapat dari buku ini, contohnya tentang dinding ‘feature wall’.
- Dan banyak lagi la...




2 Bonus Eksklusif Untuk Anda 


Sebaik sahaja anda berjaya beli buku 77 tips dan teknik dekorasi bajet ni, terus dapat 2 bonus eksklusif iaitu:

  • Contoh-Contoh Dekorasi
  • 15 Idea Susun Atur Kediaman

Bertuahnya badan! Dan pemurah betul Encik Amal ni iaitu penulis ebook Dekorasi Bajet. Beli sekarang dan anda ada masa yang panjang untuk menghias rumah untuk hari raya yang akan datang...hihi
  

Bagi sesiapa yang mahukan ruang rumah yang luas, kemas, cantik dan yang terpenting jimat belanja, bolehlah tengok-tengok Dekorasi Bajet yang amat mampu milik. Harganya cuma RM27 sahaja. Kan, saya dah kata...memang menjimatkan. Harga yang berpatutan untuk ebook ini ialah RM40. Tetapi, kerana ingin membantu anda mengurangkan kos belanja apabila menghias kediaman nanti, harganya telah diturunkan....

Selamat menghias rumah anda. Jangan segan-segan beli satu ebook Dekorasi Bajet...
Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
loading...
3 Komen untuk "77 Tips Dan Teknik Dekorasi Mampu Bajet"

yup.

banyak deco yang mampu bajet dan mampu milik.

cuma kena rajin cari aje la.

Memang betul tuan..ada panduan sikit2 dah boleh mixmatch..

Memang betul tuan..ada panduan sikit2 dah boleh mixmatch..

DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Kisah 25 Filsuf Barat (MATLUTHFI)!! Harga cuma RM22.50 (Asal RM25.00)!

Buat Duit Blog
Back To Top