Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016

Jom tambah follower blog 2016. Segmen tambah follower blog ini dianjurkan oleh owner blog oren iaitu saudara HASRUL HASSAN. Sekilas info, Saudara HH merupakan otai blogger yang banyak berkongsi entri dan tips dalam berblog. Ada juga trick SEO yang mudah dan bermanfaat buat blogger yang mahu menambah ilmu blog.

Secara jujurnya saya banyak dapat info dan ilmu berblog daripada beliau.
Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016


Tentang Aynorablogs


Aynorablogs.Com dikendalikan oleh saya dengan nama blogger - Aynora Nur. Saya merupakan blogger separuh masa dan banyak menulis tentang kehidupan, keluarga dan motivasi hidup bahagia. Tagline blog - Inspirasi Wanita & kadang-kadang saya guna tajuk 'Sebarkan Bahagia'. 

Untuk tahun 2016, saya mensasarkan aynorablogs boleh menulis sehingga 1000 artikel. Manakala pageview pula, saya harap dapat mencapai PV sebanyak 40,000 sehingga 50,000 sehari. 

Untuk mencapai sasaran di atas saya tak boleh melakukannya sendirian. Jadi saya berharap dengn join segmen jom tambah follower blog 2016, cita-cita dan harapan saya boleh dicapai dengan jayanya.

Buat anda yang datang melawat, salam perkenalan saya hulurkan. Jom join segmen tambah follower untuk mencapai impian anda.

#sebarkan bahagia.

23 comments:

  1. salam ukhwah,,, dtg dr segmen yg sama.
    http://www.sheilainspire.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih singgah sini. Will visit u later.

      Delete
  2. Selamat bersegmen ya...salam ukhuwah...

    ReplyDelete
  3. Salam ukhuwah & salam perkenalan,
    Datang dari segmen yg sama: Segmen Tambah Follower Blog 2016 anjuran blogger Hasrul Hassan
    SEMOGA AZAM BLOG TERCAPAI :)
    Done follow sini..follower ke 1014
    Jemput singgah blog yumida:
    http://umikasum.blogspot.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  4. Singgah sini sambil folow.. #1015

    Good luck..Mimi pun join..hehehe

    http://mimirheem.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016_1.html

    ReplyDelete
  5. Saya juga join.....blogwalking here....slmt bersegmn ya..dripada keladi

    ReplyDelete
  6. Salam kenal dari segmen HH.. Blogwalking N Join..^_^

    http://elvinajane.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  7. Saya pun join..dan saya da follow blog ni..:)

    http://www.qiyasaad.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  8. salam ukhwah, hebat trafiknya.. singgah dari segmen yang sama, done following 1018 dan G+ :)

    http://www.anajingga.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  9. Salam kenal..datang dari segmen yang sama..semoga apa yang dihajati tercapai..

    http://www.cikpinz.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  10. Salam Perkenalan, saya dari "Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016".

    ReplyDelete
  11. salam ,yana snggah dri segmen yg sama , done follow #1021 =)

    ReplyDelete
  12. Bro datang memberikan sokongannn .. chaiyoookkk usaha tangga kejayaan. Boleh punya .. in Sha Allah Aynora.

    ReplyDelete
  13. om follow sini #1024, datang dari segmen yang sama

    http://ombakbergigis.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum… Abam Kie datang dari segmen yang sama. Tersuka tanpa sengaja kat blog ni jadi abam 'follow' lah ye. #1025.

    http://www.zukidin.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  15. salam perkenalan dan selamat maju jaya dalam penulisan blog, tahun baru semangat baru...

    ReplyDelete
  16. salam perkenalan! :)
    husna singgah dari segmen yg sama.. dah siap follow..:*

    ReplyDelete
  17. Semoga berjaya dengan cita-cita tersebut.. :)

    ReplyDelete
  18. Good luck dan salam kenal dari saya, Azhan

    ReplyDelete

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.