Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016

aynora nur | 01 January, 2016,2:08 PM |
Advertisement
Jom tambah follower blog 2016. Segmen tambah follower blog ini dianjurkan oleh owner blog oren iaitu saudara HASRUL HASSAN. Sekilas info, Saudara HH merupakan otai blogger yang banyak berkongsi entri dan tips dalam berblog. Ada juga trick SEO yang mudah dan bermanfaat buat blogger yang mahu menambah ilmu blog.

Secara jujurnya saya banyak dapat info dan ilmu berblog daripada beliau.
Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016


Tentang Aynorablogs


Aynorablogs.Com dikendalikan oleh saya dengan nama blogger - Aynora Nur. Saya merupakan blogger separuh masa dan banyak menulis tentang kehidupan, keluarga dan motivasi hidup bahagia. Tagline blog - Inspirasi Wanita & kadang-kadang saya guna tajuk 'Sebarkan Bahagia'. 

Untuk tahun 2016, saya mensasarkan aynorablogs boleh menulis sehingga 1000 artikel. Manakala pageview pula, saya harap dapat mencapai PV sebanyak 40,000 sehingga 50,000 sehari. 

Untuk mencapai sasaran di atas saya tak boleh melakukannya sendirian. Jadi saya berharap dengn join segmen jom tambah follower blog 2016, cita-cita dan harapan saya boleh dicapai dengan jayanya.

Buat anda yang datang melawat, salam perkenalan saya hulurkan. Jom join segmen tambah follower untuk mencapai impian anda.

#sebarkan bahagia.

Tag : Segmen
Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
loading...
23 Komen untuk "Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016"

salam ukhwah,,, dtg dr segmen yg sama.
http://www.sheilainspire.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

Terima kasih singgah sini. Will visit u later.

Selamat bersegmen ya...salam ukhuwah...

Salam ukhuwah & salam perkenalan,
Datang dari segmen yg sama: Segmen Tambah Follower Blog 2016 anjuran blogger Hasrul Hassan
SEMOGA AZAM BLOG TERCAPAI :)
Done follow sini..follower ke 1014
Jemput singgah blog yumida:
http://umikasum.blogspot.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

Singgah sini sambil folow.. #1015

Good luck..Mimi pun join..hehehe

http://mimirheem.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016_1.html

Saya juga join.....blogwalking here....slmt bersegmn ya..dripada keladi

Salam kenal dari segmen HH.. Blogwalking N Join..^_^

http://elvinajane.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

Saya pun join..dan saya da follow blog ni..:)

http://www.qiyasaad.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

salam ukhwah, hebat trafiknya.. singgah dari segmen yang sama, done following 1018 dan G+ :)

http://www.anajingga.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

Salam kenal..datang dari segmen yang sama..semoga apa yang dihajati tercapai..

http://www.cikpinz.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

Salam Perkenalan, saya dari "Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016".

salam ,yana snggah dri segmen yg sama , done follow #1021 =)

Bro datang memberikan sokongannn .. chaiyoookkk usaha tangga kejayaan. Boleh punya .. in Sha Allah Aynora.

om follow sini #1024, datang dari segmen yang sama

http://ombakbergigis.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

Assalamualaikum… Abam Kie datang dari segmen yang sama. Tersuka tanpa sengaja kat blog ni jadi abam 'follow' lah ye. #1025.

http://www.zukidin.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

salam perkenalan dan selamat maju jaya dalam penulisan blog, tahun baru semangat baru...

Selamat tahun baru utk sdr juga..

salam perkenalan! :)
husna singgah dari segmen yg sama.. dah siap follow..:*

Semoga berjaya dengan cita-cita tersebut.. :)

Good luck dan salam kenal dari saya, Azhan

DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Kisah 25 Filsuf Barat (MATLUTHFI)!! Harga cuma RM22.50 (Asal RM25.00)!

Buat Duit Blog
Back To Top