Header Ads

Bookcafe Jual Buku Murah Online


Advertisement
Bookcafe Jual Buku Murah Online. Siapa tak kenal dengan Bookcafe.com yang kini popular dengan siri promosi yang murah giler dan urusan jual beli buku online yang mudah. Bagi anda yang tak tahu macam mana nak ke bookcafe.com, klik aje banner kat bawah ni. Hihi...

Sebab apa saya sibuk promote bookcafe ni, kerana saya adalah agen affiliate bookcafe jadi selain promote sebab saya suka buku, saya juga dapat jana income part time. Dengan income promote buku, dapat beli buku baru setiap minggu. Heheh..kiranya 2 in 1 la ni...


Bookcafe Jual Buku Murah Online


Kempen promosi murah giler boleh dilayari di website kedai buku online tersebut.

Antara promosi yang tak putus-putus di bookcafe adalah:

Satu buku berharga RM10 sahaja. Buku apa yang murah sangat tu? Baiklah. Jangan fikir panjang, kliklah banner warna hijau di bawah ni. Anda akan di bawa terus ke website tersebut.

 

Terdapat juga buku kanak-kanak yang ada promosi setinggi 50%, untung beli dan dapat baca buku yang best-best dengan harga murah. Anda juga boleh jadikan buku-buku di bookcafe sebagai hadiah untuk anak-anak yang selalu cemerlang dalam sesuatu aktiviti..banyak pilihan dan urusan mudah beb..



Ada promosi yang amat terhad iaitu satu buku dijual pada harga RM5 sahaja!! Tak percaya?? Cuba anda klik pada banner di bawah ni...kalau tak silap penjimatan sehingga 74%..hah!!

 

Jangan tunggu lama-lama nanti promosi yang dikejar habis pula. Kan rugi. Tak susah nak tengok setiap offer yang kaw-kaw tu, hanya KLIK PADA SETIAP BANNER DI ATAS.

Semoga artikel yang saya tulis dapat dimanfaatkan oleh anda semua samada anda seorang Pencinta buku atau anda mungkin juga seseorang yang suka menghadiahkan buku kepada orang-orang yang anda sayangi.

#selamat membeli belah 
#offer luar biasa dengan buku-buku yang menarik

Tudung kanak-kanak

No comments

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.