Header Ads

Kurung Najwa Sesuai Untuk Baju Raya Sepanjang Masa


Advertisement
Kurung Najwa! Siapa yang tak pernah dengar nama brand baju kurung keluaran Sweet Muslimah yang awesome ini?? Banyak sangat testimoni yang boleh anda baca dari FB Sweet Muslimah. Hampir kesemuanya berpuashati dengan kualiti dan fabrik yang digunakan.

Nah! Cuba baca testimoni yang saya dapat dari FB Sweet Muslimah,
 Alhamdulillah, nila yg sy cari2. bj yg longgar, x nmpk bntuk pinggul dan peha. Byk Jubah yg sy beli semuanya masih nmpk bntuk pinggul, ade plak yg bile pakai nmpk lebih seksa. Kurung ni just nice, bjnye kembang di pinggul, skirt plak kembang bwh, buatkan sy lebih tenang. serius, baju 2 pcs lebih secure bentuk tubuh sy. sbb ade 2 lapis kain di bhgian pinggul.
Maaf dengan bahasa yang digunakan, nama pun testimoni, biasanya dia orang reply guna applikasi Whatsapp, lebih mudah dengan perkataan shortcut, hihi...

Kurung Najwa Sesuai Untuk Baju Raya Sepanjang Masa


Owh!! Nak inform ni, ada free gift / hadiah percuma jika anda shopping Kurung Najwa sekarang!! Apa free giftnya??

❣❣ FREE GIFT Non Woven Beg Ekslusif jika sis cepat. Free gift stok terhad.❣❣

Info Kurung Najwa:

✔ Material Premium Grade Lycra(Bukan yg murah)
✔ Lembut dan Sejuk, Tak Perlu Gosok.
✔ Lengan berbutang(Wudhu Friendly)
✔ Leher berbutang.(Nursing Friendly)

So? Apa tunggu lagi. Jom klik! klik! klik! pada gambar di bawah untuk tahu lebih lanjut tentang Kurung Najwa...




Ha! Jomlah kita shopping sakan kat Sweet Muslimah. Saya dah beli bermacam-macam produk dengan Sweet Muslimah. Anda bila lagi??

Selamat bershopping, tak perlu bersesak-sesak, tak perlu menempuh jalan jam....ONLINE je...

#shopping berhemah dengan Sweet Muslimah
Advertisement

No comments

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.