Jualan Cuci Gudang Di Bookcafe

aynora nur | 24 May, 2016,9:06 AM |
Advertisement
Jualan Cuci Gudang Di Bookcafe. Baru sekarang berkesempatan nak update info sikit tentang promosi terbaru di Bookcafe. Bookcafe? Tak kenal lagi? janganlah macam tu...kalau nak tengok artikel post tentang Bookcafe dan segala bagai promosi mereka, anda boleh taip 'Bookcafe' di butang search blog saya kat atas tu...nanti banyaklah yang anda boleh baca tentang Bookcafe...hihi

Berbalik pada jualan cuci gudang Bookcafe tu...mehlah shopping sakan kat Bookcafe. Semuanya di hujung jari dik!

Jualan Cuci Gudang Di Bookcafe



Jualan cuci gudang ni dijalankan dari 20 Mei 2016 hingga 29 Mei 2016. Jangan risau dik, stok banyak tiada had masa untuk jualan 'FLASH SALE'. Flash Sale harga buku serendah RM2-00 dan diskaun hebat sehingga 95% pun ada!!

Jika sebelum ini ada promosi diskaun yang 60% hingga 70% dinaikkan hingga 80%...Berbaloi sungguh!!'


Cuba renung dan tenung gambar kat atas ni, apa yang anda nampak? Yup! Betul tu...tawaran diskaun buku-buku resepi, Haji & Umrah dan Bestseller PBAKL sebanyak 15%. Tak nak ke??

Jom reramai dan pakat-pakat beli buku di Bookcafe ketika jualan murah berlangsung. Banyak membaca menambah ilmu, cintai buku maka hidup anda menuju arah yang betul. Kerana penulis buku tak pernah mengajarkan keburukan kepada setiap pembacanya...

1hari 1buku, boleh ke?

#sebarkan bahagia
Tag : Book Cafe
Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
loading...
0 Komen untuk "Jualan Cuci Gudang Di Bookcafe"
DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Kisah 25 Filsuf Barat (MATLUTHFI)!! Harga cuma RM22.50 (Asal RM25.00)!

Buat Duit Blog
Back To Top