Header Ads

Jualan Cuci Gudang Di Bookcafe


Advertisement
Jualan Cuci Gudang Di Bookcafe. Baru sekarang berkesempatan nak update info sikit tentang promosi terbaru di Bookcafe. Bookcafe? Tak kenal lagi? janganlah macam tu...kalau nak tengok artikel post tentang Bookcafe dan segala bagai promosi mereka, anda boleh taip 'Bookcafe' di butang search blog saya kat atas tu...nanti banyaklah yang anda boleh baca tentang Bookcafe...hihi

Berbalik pada jualan cuci gudang Bookcafe tu...mehlah shopping sakan kat Bookcafe. Semuanya di hujung jari dik!

Jualan Cuci Gudang Di Bookcafe



Jualan cuci gudang ni dijalankan dari 20 Mei 2016 hingga 29 Mei 2016. Jangan risau dik, stok banyak tiada had masa untuk jualan 'FLASH SALE'. Flash Sale harga buku serendah RM2-00 dan diskaun hebat sehingga 95% pun ada!!

Jika sebelum ini ada promosi diskaun yang 60% hingga 70% dinaikkan hingga 80%...Berbaloi sungguh!!'


Cuba renung dan tenung gambar kat atas ni, apa yang anda nampak? Yup! Betul tu...tawaran diskaun buku-buku resepi, Haji & Umrah dan Bestseller PBAKL sebanyak 15%. Tak nak ke??

Jom reramai dan pakat-pakat beli buku di Bookcafe ketika jualan murah berlangsung. Banyak membaca menambah ilmu, cintai buku maka hidup anda menuju arah yang betul. Kerana penulis buku tak pernah mengajarkan keburukan kepada setiap pembacanya...

1hari 1buku, boleh ke?

#sebarkan bahagia
Advertisement

No comments

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.