Komisen Affiliate Tudung Si Comel Terus Bertambah

aynora nur | 12 May, 2016,3:48 PM |
Advertisement
Komisen Affiliate Tudung Si Comel Terus Bertambah. Lagi berita hangat dan gembira yang saya terima. Berpusu-pusu email masuk (konon??) notify saya dapat komisen dari program affiliate yang disertai. Antaranya adalah dari pihak Tudung Si Comel. Apa lagi, alhamdulillah. Sykur dengan rezeki Allah yang tak putus-putus...


Ingat logo di atas, ingatlah tudung sicomel yang comel-comel tu. Beli satu atau lebih untuk sicomel kesayangan anda. Pasti mereka suka sangat, kan? Hah! Mudah saja, klik pada banner logo di atas dan anda akan terus di bawa ke website yang mempamerkan bermacam-macam bentuk dan gaya tudung terkini untuk sikecil anda.


Komisen Affiliate Tudung Si Comel Terus Bertambah


Okay.

Cer cuba tengok print screen di bawah. Terbaru, saya dapat komisen adalah pada 5/10/2016. Walau tak banyak, lama-lama cecah ratusan ringgit jugak. Ingat ya kekawan, rezeki tak datang bergolek. Kita kena usaha dan terus promosikan produk yang kita sertai itu dengan seikhlasnya.

Berbalik kepada komisen di atas, adakah anda pun nak dapat income pasif macam saya? Join sebagai agen affiliate dengan Tudung Si Comel dan anda tak akan rugi. Setiap jualan yang dibuat atas link ID anda, anda akan dibayar sewajarnya. Bukan buat kerja kosong ya dear...

Nak cuba?

Tak salah mencuba. Macam saya dulu-dulu...

Kini setiap hari saya dapat income daripada pelbagai pihak seperti Adsense, Nuffnang, Klikjer.Com, Bookcafe dan banyak lagi.

Selamat berjaya!!!

#sebarkan bahagia

Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
loading...
2 Komen untuk "Komisen Affiliate Tudung Si Comel Terus Bertambah "
DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Kisah 25 Filsuf Barat (MATLUTHFI)!! Harga cuma RM22.50 (Asal RM25.00)!

Buat Duit Blog
Back To Top