Jadi Agen Affiliate Bookcafe Untuk Jana Income Setiap Hari

Tudung kanak-kanak
Jadi Agen Affiliate Bookcafe Untuk Jana Income Setiap Hari. Nak jana income pasif yang masyuk setiap hari? Apa kata anda cuba jadi agen affiliate dengan Bookcafe. Bookcafe adalah website yang jual buku online dengan cara pantas, murah dan selamat..

Macam mana nak jadi agen affiliate Bookcafe? Senang aje, daftar di AGEN AFFILIATE BOOKCAFE, ikuti arahan yang dberikan. Kemudian and dah boleh promosi buku-buku mereka dengan linkkan di ID Affiliate anda. Mudah, kan?

Jadi Agen Affiliate Bookcafe Untuk Jana Income Setiap Hari


Cuba tengok apa yang saya dapat di bawah. Ia adalah bayaran komisen affiliate dengan Bookcafe dimana saya dapat komisen hampir setiap hari. Walau ada yang sekecil RM0.90 sen sahaja, tapi ia juga menunjukkan betapa transparentnya mereka dalam memberikan komisen kepada agen affiliate mereka.

 
Saya buat print screen setakat tu aje, cuma nak tunjukkan bagaimana Bookcafe bagi komisen kepada saya bila saya promosikan produk mereka.

Apa yang perlu anda buat hanyalah promosikan buku-buku yang dijual di Bookcafe dengan gunakan ID affiliate yang anda dapat. Linkkan banner mereka dengan link iD anda. Mudah saja bukan?

Kemudian rajin promosi di laman sosial seperti FB, instagram, blog dan sebagainya.

Usaha yang sedikit tetapi berterusan amat disukai oleh Allah. Iaitu istiqamah. Jadi agen affiliate bukanlah jalan mudah untuk jadi kaya tetapi ia merupakan alternatif paling sesuai untuk menjana income tanpa modal dan tanpa produk sendiri.

Selamat berjaya sebagai agen affiliate bookcafe!

#sebarkan bahagia.

5 comments:

  1. Wah.. banyaknya.. sy ada juga dpt tapi boleh la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah...lama2 nanti bnyklah tu..

      Delete
  2. Ehhh ... Mana lagi untung affiliate or dropship ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dropship kena buat kerja lebih, ambil maklumat dan terima pymt daripada pembeli, affiliate pulak just promosikan link yg dia orang bagi...

      Delete

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.