Kurung Najwa Bantu Komisen Jualan Sweet Muslimah Semakin Meningkat

Tudung kanak-kanak
Komisen Jualan Sweet Muslimah Semakin Meningkat. Bagi bulan Mei 2016, saya memperolehi komisen jualan sebagai agen affiliate sebanyak RM64.50 dan melalui 4 transaksi sahaja. Ketika artikel ini ditulis, komisen tersebut sedang tunggu masa untuk diluluskan. Berbaloi jugak, kan...iyalah sebagai agen affiliate saya hanya promosi produk dengan link ID saya, yang selebihnya pihak SM yang uruskan. Ni namanya duit tepi yang boleh lepas bayar bil air kita...hihi

Komisen Jualan Sweet Muslimah Semakin Meningkat


So, saya nak ajak kekawan pembaca sama-sama jadik agen affiliate Sweet Muslimah macam saya. Daftarkan emel anda dan ikut arahan selanjutnya.


Komisen Jualan Sweet Muslimah Semakin Meningkat
Pada print screen di atas adalah jumlah keseluruhan komisen yang telah di bayar oleh pihak Sweet Muslimah kepada saya sebagai agen affiliate mereka, belum termasuk komisen yang saya sebutkan di atas.

Anda pun boleh buat lebih baik daripada saya terutamanya jika anda memiliki blog atau akaun media sosial yang sangat aktif. Lebih-lebih lagi jika niche anda sama dengan mereka. Senang nak jual.

Jadi, jika anda nak tengok-tengok baju kurung Najwa untuk raya nanti...bolehlah jenguk pada link di bawah;



Jom layan gambar-gambar menarik yang boleh dijadikan pilihan anda membeli-belah dengan cerianya!!





 

No comments

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.