loading...

Kurung Najwa Bantu Komisen Jualan Sweet Muslimah Semakin Meningkat

aynora nur | 02 June, 2016,4:29 PM |
Advertisement

Komisen Jualan Sweet Muslimah Semakin Meningkat. Bagi bulan Mei 2016, saya memperolehi komisen jualan sebagai agen affiliate sebanyak RM64.50 dan melalui 4 transaksi sahaja. Ketika artikel ini ditulis, komisen tersebut sedang tunggu masa untuk diluluskan. Berbaloi jugak, kan...iyalah sebagai agen affiliate saya hanya promosi produk dengan link ID saya, yang selebihnya pihak SM yang uruskan. Ni namanya duit tepi yang boleh lepas bayar bil air kita...hihi

Komisen Jualan Sweet Muslimah Semakin Meningkat


So, saya nak ajak kekawan pembaca sama-sama jadik agen affiliate Sweet Muslimah macam saya. Daftarkan emel anda dan ikut arahan selanjutnya.


Komisen Jualan Sweet Muslimah Semakin Meningkat
Pada print screen di atas adalah jumlah keseluruhan komisen yang telah di bayar oleh pihak Sweet Muslimah kepada saya sebagai agen affiliate mereka, belum termasuk komisen yang saya sebutkan di atas.

Anda pun boleh buat lebih baik daripada saya terutamanya jika anda memiliki blog atau akaun media sosial yang sangat aktif. Lebih-lebih lagi jika niche anda sama dengan mereka. Senang nak jual.

Jadi, jika anda nak tengok-tengok baju kurung Najwa untuk raya nanti...bolehlah jenguk pada link di bawah;



Jom layan gambar-gambar menarik yang boleh dijadikan pilihan anda membeli-belah dengan cerianya!!





 
#Inspirasi Wanita❤:
Segala sesuatu dalam hidup ini akan pergi dan tidak pernah lagi kembali, ;) :) kecuali DOA. Ia pergi dengan HARAPAN dan Ia kembali dengan REDHA dan KURNIA..

Aynora Nur seorang blogger part time di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis. • Daily PV : 35,000 - 45,000 Info lanjut di about me ...
 

USERS
0 Komen untuk "Kurung Najwa Bantu Komisen Jualan Sweet Muslimah Semakin Meningkat "
DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Buat Duit Blog
Back To Top