Penulis e-Book Dedahkan Bagaimana Dapat Rezeki Melimpah Ruah Dan Diberkati

aynora nur | 18 August, 2016,3:29 PM |
Advertisement
Semua orang impikan hidup yang senang, keluarga yang bahagia dan rezeki yang melimpah ruah. Ada orang sanggup bertungkus lumus 24 jam sehari demi mencapai impian tersebut. Ada pula yang memang dah lahir dalam dulang emas dan tak perlu bersusah payah.

Ada orang yang hidup mewah dengan kereta dan rumah yang besar. Namun begitu, menghadapi masalah anak yang rosak akhlaknya serta isteri cantik yang curang, mengkucar-kacirkan ketenangan hidupnya. Ada pula sebaliknya, hidup sederhana namun kehidupannya tenang dan bahagia dengan anak-anak serta isteri yang solehah.

Namun begitu, tidak kurang juga golongan yang hidup dalam kemiskinan, terlibat pula dengan najis dadah, samseng, sumbang mahram, diburu along dan pelbagai lagi masalah kehidupan yang penuh dengan situasi haru-biru.

Penulis e-Book Dedahkan Bagaimana Dapat Rezeki Melimpah Ruah Dan Diberkati


Apakah rahsianya?

Nak saya bongkarkan rahsia rezeki yang melimpah ruah dan diberkati? Sebenarnya anda boleh je baca dalam e-book di bawah ni. Memang kena beli jugak kalau nak praktikkan dalam kehidupan masing-masing.

Orang kata mana nak dapat sagu kalau tak dipecahkan ruyungnya...(terbalik kah?)


Kalau anda baca e-book ini, baca yang akan dibongkarkan...

Nak ke nak ni?? Mesti nak tahu apakah yang dibongkarkan, kan? Jangan buang masa, klik pada pautan di atas dan daftar percuma untuk dapatkan info lanjut tentang rahsia rezeki mewah dan diberkati.

Ebook ini akan membongkarkan..

»»»» 6 Sebab Mengapa Rezeki Anda Menjadi Sempit
»»»» 15 Amalan yang boleh anda lakukan untuk menambahkan rezeki
»»»» 5 Petua untuk mendatangkan rezeki yang melimpah ruah di dalam kehidupan anda

Ada juga dibongkarkan...di dalam ebook ini..


Ayat serta surah di dalam al-quran yang boleh anda amalkan untuk membuka pintu rezeki
Waktu-waktu yang mustajab untuk berdoa memohon keberkatan rezeki yang melimpah ruah
Petua serta peraturan berniaga di dalam islam
Keajaiban bersedekah
Kehebatan ayat 1000 dinar
Rahsia bangun awal pagi
Rahsia rezeki di dalam menunaikan haji dan umrah dan banyak lagi tips, panduan serta petua menarik..

Kalau ikut cara di atas insyaa Allah rezeki anda tak putus-putus, mengalir macam air. Tak percaya?? Saya dah buat. Setiap pagi saya akan buat perkara-perkara berikut untuk dapat rezeki yang melimpah ruah macam air, walau pun tak banyak tetapi sentiasa tak putus...

1. Mulakan pagi anda dengan sedekah - paling mudah sedekah al Fatihah & senyuman. Kalau ada modal sikit belanja kawan satu ofis dan niatkan sedekah

2. Istighfar - Iaitu mohon ampunan Allah. Kalau tak sempat buat 33 kali pun dah okay

3. Bersyukur - Sebutlah alhamdulillah dalam apa jua perbuatan. Kalau tak pun zikir alhamdulillah 33 kali.

4. Malam jangan lupa buat Tahajjud - Seminggu 3 kali pun bagus.

5. Selepas subuh baca surah Yasin. Sambil duduk santai pun boleh baca...

So....pilihan di tangan anda. Nak dapat rezeki macam air mengalir dan diberkati tak? Nak ikut cara saya, dipersilakan. Kalau nak ikut cara yang lebih terperinci, boleh baca e-book dengan klik pada link di bawah ni...

 
Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
loading...
0 Komen untuk "Penulis e-Book Dedahkan Bagaimana Dapat Rezeki Melimpah Ruah Dan Diberkati"
DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Kisah 25 Filsuf Barat (MATLUTHFI)!! Harga cuma RM22.50 (Asal RM25.00)!

Buat Duit Blog
Back To Top