Enter your keyword

17 September, 2016

Cabaran Affiliate Mycybersale Bookcafe Dari 26 Hingga 30 September 2016

Cabaran Affiliate Mycybersale Bookcafe Dari 26 Hingga 30 September 2016 - Peluang kepada ahli affiliate Bookcafe untuk rebut hadiah Baucer Tunai RM100 jika menang dalam cabaran affiliate #mycybersale. Macam mana nak join? Ala...macam tak biasa pulak eh?? Promosi gempak giler la...

Nak menang bukannya mudah kerana tak semua orang suka beli buku online tapi kita kena percaya pada 3 kuasa yang kita ada iaitu USAHA, DOA & TAWAKKAL. Saya amat berharap agar usaha mempromosikan cabaran dan banner-banner Bookcafe akan buka minda pembaca blog ini...

Insyaa Allah...

Cabaran Affiliate Mycybersale Bookcafe Dari 26 Hingga 30 September 2016

Cabaran Affiliate Mycybersale Bookcafe Dari 26 Hingga 30 September 2016


Terma & Syarat:

1. Terbuka kepada semua ahli affiliate Bookcafe
2. Baucertunai tidak boleh ditukar ke bentuk lain dan hanya sah digunakan di Bookcafe.com.my
3. Nilai baucer tunai termasuk kos penghantaran
4. Baucer tunai sah digunakan dalam masa 1 bulan selepas pemenang diumumkan
5. Tiada had bilangan pemenang
Berita baik! Sepanjang #Mycybersale komisyen dinaikkan 5% kepada 7%.

➡ Ahli affiliate yang mencatatkan jumlah komisen melebihi RM200 untuk bulan September sahaja (carry forward commision dari bulan-bulan lepas tidak akan dikira)
➡ Terima baucar tunai RM100 yang boleh dibelanjakan di Boockafe.com.my untuk membeli buku
➡ Tiada had bilangan pemenang

Jadi, apa tunggu lagi?

Jangan berlengah untuk mempromosikan #Mycybersale Bookcafe yang akan berlangsung pada 26 - 30 September 2016.

900 Tajuk Buku Diskaun 30% Sepanjang Mycybersale 



Ada lebih 900 tajuk buku dijual pada harga diskaun setinggi 30% yang memang tidak akan dapat anda beli di luar sana. Cepat dan rebut peluang ini beli buku online di Bookcafe untuk merasai keistimewaan ini! Jarang-jarang tu beb!! >>>>KLIK PADA GAMBAR UNTUK TENGOK BUKU 30%<<<


Nak lagi??? Ada lebih 700 tajuk buku dijual pada harga diskaun setinggi 25%. Wow...siapa yang tak nak? Kalau nak jugak dan ada duit lebih, belilah. Mudah saja. >>>>KLIK PADA GAMBAR, MACAM BIASA...HIHI<<<< 

Selamat shopping buku di Bookcafe...
#supportmycybersale
#sokongmycybersale 

No comments:

Post a Comment

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.