Header Ads

Pengalaman 3 Minggu Bersama 3D Gold Stemcell Serum Dari My Beauty Herbs


Advertisement
Pengalaman 3 Minggu Bersama 3D Gold Stemcell Serum Dari My Beauty Herbs | Saya adalah salah seorang blogger yang terpilih untuk mencuba serum tersebut dan seterusnya membuat review pengalaman sendiri setelah menggunakannya.

Saya mengalami masalah pigmentasi dan lebam bawah mata. So, saya akan menceritakan pengalaman saya semasa dan selepas menggunakan 3D Gold Stemcell Serum Dari My Beauty Herbs. Sebelum itu, nak share sikit tentang kegunaan 3D Gold Stemcell Serum, antaranya:

  • Cara hilangkan parut hitam
  • Cara nak hilangkan jeragat
  • Kecutkan jerawat
  • Nak kulit flawless
  • Dapatkan kulit tona sekata
  • Kecilkan liang pori
  • Petua kulit flawless
  • Cara melembapkan kulit muka
  • Anjalkan kulit muka
  • Kawal minyak muka
  • Cerahkan kulit wajah
  • Tegangkan kulit muka yang menggeleber
  • Hilangkan gelap bawah mata
  • Melindungi kulit dari sinaran UV
  • Cara hilangkan garis halus dan kedutan muka 

So, jika anda ada masalah seperti di atas, penyelesaiannya adalah dengan mencuba memakai 3D Gold Stemcell Serum Dari My Beauty Herbs.

Pengalaman 3 Minggu Bersama 3D Gold Stemcell Serum Dari My Beauty Herbs 


Minggu pertama

Kulit muka terasa kasar dan ada sedikit ruam merah yang tumbuh di bawah dagu.

Minggu kedua

Kulit muka sedikit megelupas namun perlahan-lahan semakin licin dan anjal.

Minggu ketiga

Kulit muka semakin tegang, pigmentasi semakin pudar dan lingkaran hitam bawah mata semakin berkurangan.

Sepanjang tempoh 3 minggu menggunakan 3D Gold Stemcell Serum Dari My Beauty Herbs, tidak pernah saya lupa menggunakannya kerana saya excited nak tahu kesannya kepada kulit muka saya.

Jika anda perasan, di dahi saya juga ada parut akibat kemalangan dan sekaligus saya buat eksperimen untuk merawat bekas luka tersebut. Alangkah seronoknya saya bila hajat memakai 3D Gold Stemcell Serum hanya untuk merawat pigmentasi telah memulihkan hampir semua masalah kulit muka saya sekaligus.

Gambar sebelum menggunakan produk



Muka berjeragat dan tidak sekata
Kulit muka kusam

Gambar selepas menggunakan produk 3D Gold Stemcell Serum Dari My Beauty Herbs


Pigmentasi dan lebam bawah mata
sudah semakin pudar.

Pengalaman 3 Minggu Bersama
3D Gold Stemcell Serum
Dari My Beauty Herbs

Sebagai kesimpulannya, selepas menggunakan produk  3D Gold Stemcell Serum Dari My Beauty Herbs selama 3 minggu wajah saya yang kusam kembali ceria, pigmentasi dan lebam bawah mata sudah semakin pudar. Saya memang seorang yang simple, tidak memakai mekap dan hanya mengenakan lipstick ke tempat kerja. Jadi dengan menggunakan 3D Gold Stemcell Serum & Treatment Cream hampir 3 minggu, wajah saya semakin berseri-seri. Tak payah pakai mekap pun...dan sampai bila-bila pun saya memang takkan pakai mekap. Asalkan ada 3D Gold Stemcell Serum dengan Treatment Cream, cukuplah...

Calit-calit merecik...inilah rahsia saya kekal muda anggun! 


Giveaway 3D Gold StemCell Serum My Beauty Herbs : Review Produk dianjurkan oleh blogger Mia Liana dan ditaja sepenuhnya oleh My Beauty Herbs. Untuk mengetahui preview dan hadiah giveaway, sila klik SINI.

Bagi anda yang ingin mencuba menggunakan bolehlah mulakannya sekarang dan calit calit sikit je, wajah anda kembali anggun dan nampak muda. Selamat mencuba. 
Advertisement

13 comments:

  1. mnarik..nampak mcm berkesan produk ni kat atas kak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nampaknya positif dgn kulit akak...tak payah pakai mekap pun..hihi

      Delete
  2. bagus produk ni nampak berkesan sangat kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ia berkesan pd saya juga, kulit semakin licin. Jeragat dah kurang..

      Delete
  3. Salam..Singgah dari Giveaway Review yang sama http://www.akifimtiyaz.com/2016/10/kulit-wajah-flawless-hanya-dengan-3d.html

    semoga berjaya..

    ReplyDelete
  4. Slm daripada Fiza. Semoga berjaya.. Singgah BW dr segmen yang sama.. http://ourmemoria.blogspot.my/2016/10/wajah-menawan-dengan-3d-gold-stemcell.html
    Done follow sini. Jemput ke blog saya juga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wassalam...semoga berjaya utk awak jugak.. ;)

      Delete
  5. Singgah bw dari segmen yang sama. Good Luck yea..
    http://www.tengkubutang.com/2016/10/eyebag-berkurangan-kulit-wajah-makin.html

    ReplyDelete

  6. Salam. Terima kasih hantaer entri review produk Giveaway 3D Gold StemCell Serum My Beauty Herbs Di Mialiana.com

    Entri ini telah disenaraikan. Good Luck!

    - Mia Liana -

    ReplyDelete

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.