loading...

Citra Body Lotion CPUV Terbaru Dari Nuffnang

aynora nur | 02 November, 2016,2:51 PM |

Citra Body Lotion CPUV terbaru dari Nuffnang - Hingga kini saya masih ada CPUV Nuffnang yang masih "running" menjana income dan saya berharap agar ia berterusan hingga mencecah ratusan ringgit untuk setiap satu CPUV tersebut. Selain itu terima kasih juga kepada pembaca blog yang masih sudi klik iklan Nuffnang hinggakan CPC saya pun dapat banyak.

Saya nasihatkan anda yang sedang memasang iklan Nuffnang jangan berputus asa dengan hasil yang kurang menjadi daripada Nuffnang. Anda harus bersabar untuk berjaya. Saya pun pernah melalui macam anda semua, jatuh bangun dalam mencari pendapatan sampingan daripada blog.

Citra Body Lotion CPUV Terbaru Dari Nuffnang


Citra Body Lotion. Nama macam pernah dengar tapi dah lama dulu la...

Bila saya tengok background syarikat yang mengeluarkan Citra Body Lotion ni, dah lama rupanya syarikat ini bertapak dalam industri produk penjagaan diri. Nak cerita banyak pun saya tak berapa pasti, tetapi kalau tak silap saya produk Citra Body Lotion ni dah lama saya guna.

Citra Body Lotion CPUV Terbaru Dari Nuffnang
Citra Body Lotion CPUV Terbaru Dari Nuffnang 

Opss! Sedikit pesanan untuk pembaca blog ini. Perlu berhati-hati dalam memilih losyen badan anda. Berikut adalah beberapa tips memilih losyen badan yang boleh digunakan:

1. Tahu jenis kulit anda. Untuk memilih losyen badan anda perlu tahu jenis kulit anda. Jika anda mempunyai kulit kering, anda perlu mencari losyen yang memberikan pelembap tambahan. Ia akan menjaga kelembapan kulit anda. Jika mempunyai kulit berminyak, cuba losyen lebih ringan. Dengan ini, liang kulit anda takkan tertutup oleh cahaya. Untuk kulit sensitif, saya cadangkan anda untuk memilih losyen bayi.

2. Tahu apa yang anda perlukan. Jika anda ingin untuk melembapkan kulit, pilih losyen yang hanya bertindak sebagai pelembap, tetapi boleh juga memilih losyen pelembap dan anti-penuaan yang boleh menjadikan kulit anda lembap dan segar. Jika anda mahu untuk melindungi kulit anda daripada sinaran matahari, anda perlu memilih losyen yang mempunyai perlindungan UV (SPF 15 minimum).

3. Last sekali, jangan lupa untuk melihat bahan-bahan pada sampul pembalut losyen tersebut. Ia penting untuk anda yang mempunyai kulit sensitif. Sesetengah losyen mengandungi bahan-bahan yang tidak sesuai untuk kulit sensitif.

Selamat membaca.
#Inspirasi Wanita❤:
Segala sesuatu dalam hidup ini akan pergi dan tidak pernah lagi kembali, ;) :) kecuali DOA. Ia pergi dengan HARAPAN dan Ia kembali dengan REDHA dan KURNIA..
Tag : Nuffnang

Aynora Nur seorang blogger part time di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis. • Daily PV : 35,000 - 45,000 Info lanjut di about me ...
 

USERS
0 Komen untuk "Citra Body Lotion CPUV Terbaru Dari Nuffnang "
DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Back To Top