Harga Jam Tangan Terkini Wanita Dari Bonia November 2016

aynora nur | 22 November, 2016,8:35 AM |
Advertisement
Fesyen Jam Tangan Bonia Terkini Untuk Wanita. Jam tangan adalah salah satu aksesori wanita yang boleh digayakan dengan pakaian si pemakainya. Jam tangan yang sesuai dengan pakaian macam sudah jadi satu kemestian agar seseorang itu tampil penuh wibawa.

Jenama jam tangan kegemaran saya adalah BONIA. Saya telah mula membeli dan mengumpul jam tangan Bonia sejak habis sekolah lagi dan setelah mula bekerja. Rekaannya sederhana, tetapi nampak elegan.

Harga jam tangan Bonia? Terutamanya untuk wanita..., memanglah murah dan mampu milik. Hihi...  

Harga Jam Tangan Terkini November 2016 Untuk Wanita Dari Bonia


Sebagai makluman dan informasi penggemar jam tangan wanita, saya senaraikan jenis-jenis jam tangan wanita dengan fesyen terkini.

Ada jam tangan berbentuk bulat, muka jam empat segi, dan ada jam tangan Bonia berbentuk lonjong. Terpulang kepada anda untuk memilihnya, ikut citarasa masing-masing.

Contohnya, jika tangan/lengan anda bulat dan besar, anda digalakkan memilih jam tangan besi berbentuk empat segi. Tetapi jika anda seorang yang berlengan kecil, digalakkan memakai jam tangan yang bermuka bulat dan bertali kulit. Tetapi, saya kata tadi, pilihan mengikut citarasa dan poket masing-masing.

Kalau anda penggemar jam tangan dengan fesyen terkini, cuba klik pada pautan link Bonia yang saya share kat bawah ni.

Harga Jam Tangan Terkini Wanita Dari Bonia November 2016

Jangan kan anda naik juling melihat jam tangan wanita yang cun melecun, saya pun dah pilih pilih nak beli dan bayar. Jom lah!!



Saya sendiri ada koleksi jam tangan Bonia yang sudah agak lama saya membelinya. Ketika beli dulu harganya lebih kurang RM550 sahaja, dapat potongan 20%, adalah kurang sedikit.

Mengapa saya sukakan jam tangan Bonia?


Saya suka kan rekabentuknya yang bercirikan kewanitaan, selain harganya yang jauh lebih murah berbanding jenama lain.

Jangan tak tahu, hingga sekarang jam tangan Bonia saya masih elok, masih kelihatan trendy, bentuk design nya yang sentiasa memenuhi citarasa wanita bekerja seperti saya.

Tak tahu nak pilih? 

Anda boleh juga terus pergi ke www.Bonia.com untuk pilihan lebih banyak jam tangan wanita jenama Bonia.
Tag : Bonia
Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
loading...
0 Komen untuk "Harga Jam Tangan Terkini Wanita Dari Bonia November 2016"
DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Kisah 25 Filsuf Barat (MATLUTHFI)!! Harga cuma RM22.50 (Asal RM25.00)!

Buat Duit Blog
Back To Top