Harga Jam Tangan Terkini Wanita Dari Bonia November 2016

Fesyen Jam Tangan Bonia Terkini Untuk Wanita. Jam tangan adalah salah satu aksesori wanita yang boleh digayakan dengan pakaian si pemakainya. Jam tangan yang sesuai dengan pakaian macam sudah jadi satu kemestian agar seseorang itu tampil penuh wibawa.

Jenama jam tangan kegemaran saya adalah BONIA. Saya telah mula membeli dan mengumpul jam tangan Bonia sejak habis sekolah lagi dan setelah mula bekerja. Rekaannya sederhana, tetapi nampak elegan.

Harga jam tangan Bonia? Terutamanya untuk wanita..., memanglah murah dan mampu milik. Hihi...  

Harga Jam Tangan Terkini November 2016 Untuk Wanita Dari Bonia


Sebagai makluman dan informasi penggemar jam tangan wanita, saya senaraikan jenis-jenis jam tangan wanita dengan fesyen terkini.

Ada jam tangan berbentuk bulat, muka jam empat segi, dan ada jam tangan Bonia berbentuk lonjong. Terpulang kepada anda untuk memilihnya, ikut citarasa masing-masing.

Contohnya, jika tangan/lengan anda bulat dan besar, anda digalakkan memilih jam tangan besi berbentuk empat segi. Tetapi jika anda seorang yang berlengan kecil, digalakkan memakai jam tangan yang bermuka bulat dan bertali kulit. Tetapi, saya kata tadi, pilihan mengikut citarasa dan poket masing-masing.

Kalau anda penggemar jam tangan dengan fesyen terkini, cuba klik pada pautan link Bonia yang saya share kat bawah ni.

Harga Jam Tangan Terkini Wanita Dari Bonia November 2016

Jangan kan anda naik juling melihat jam tangan wanita yang cun melecun, saya pun dah pilih pilih nak beli dan bayar. Jom lah!!



Saya sendiri ada koleksi jam tangan Bonia yang sudah agak lama saya membelinya. Ketika beli dulu harganya lebih kurang RM550 sahaja, dapat potongan 20%, adalah kurang sedikit.

Mengapa saya sukakan jam tangan Bonia?


Saya suka kan rekabentuknya yang bercirikan kewanitaan, selain harganya yang jauh lebih murah berbanding jenama lain.

Jangan tak tahu, hingga sekarang jam tangan Bonia saya masih elok, masih kelihatan trendy, bentuk design nya yang sentiasa memenuhi citarasa wanita bekerja seperti saya.

Tak tahu nak pilih? 

Anda boleh juga terus pergi ke www.Bonia.com untuk pilihan lebih banyak jam tangan wanita jenama Bonia.

No comments

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.