Income Mobicow Sudah Mencecah USD406.45

aynora nur | 15 November, 2016,8:44 PM |
Advertisement
Income Mobicow Sudah Mencecah USD406. Setakat artikel ini ditulis, income Mobicow saya dah cecah USD406.45. Ya Allah, tak sangka betul, saya cuma suka-suka pasang iklan mobile Mobicow ni dan dalam diam-diam dah jana income.



Buat masa ini blog Inspirasi Wanita Aynorablogs terlibat dengan beberapa program jana income pasif melalui:

  • Google Adsense
  • NUFFNANG
  • Affiliate marketing dengan Sweet Muslimah, Tudung Si Comel, Bookcafe, Klikjer
  • Mobicow, Agoda Partners

Rujuk gambar di atas, itulah income Mobicow saya setakat 14 November 2016. Saya mula mendaftar dengan Mobicow pada bulan April 2016. Sampai sekarang belum pernah withdraw earning tu...(sebab pilih cara pembayaran "wire", kalau Paypal dah boleh withdraw ni..)

Income Mobicow Sudah Mencecah USD406.45


Tapi saya ada satu masalah. Saya pilih cara pembayaran menggunakan "wire" dan hanya boleh withdraw pendapatan Mobicow itu setelah jumlah pendapatan mencecah USD1,000.

Sebelum ini pihak Mobicow ada hantar email memberikan saya pilihan untuk memilih pembayaran melalui Paypal tetapi saya menolak. Tapi sekarang ni, miang pulak si penulis blog ini (sayalah..), nak cashout pulak. Saya dah hantar ticket tapi belum berbalas. Padan muka saya, dulu jual mahal.

Cerita sikit tentang Mobicow...

Saya mula terjebak pasang iklan Mobicow (yang gambar lembu tu..), bila terbaca di blog rakan-rakan blogger. Tengok macam senang nak dapat income tambahan, tak sangka pula sampai sekarang dah cecah USD406.45. Anggaran kasar sehari saya dapat USD2. Alhamdulillah. Kalau tukar matawang Malaysia, berbaloi jugak tu..

Kalau anda nak daftar iklan Mobicow macam saya, boleh daftar pada pautan yang saya bagi di bawah.

http://www.mobicow.com/

Urusan pendaftarannya pun mudah. Hanya perlu masukkan nama, email, alamat, dan cara pembayaran yang dipilih. Ada 3 cara pembayaran iaitu melalui PAYPAL, CHEQUE ataupun WIRE.

Jika pilih "wire" macam saya, anda kena tunggu income mencecah USD1,000. Dan, ada kos admin yang akan ditolak. Biasalah...macam jugak Adsense.

Oh ya, saya pernah buka akaun Paypal beberapa tahun dulu tapi dah lupa segalanya. Haha...

Itu saja yang saya nak share iaitu daftarlah dengan Mobicow macam saya, mana tahu ada income terkumpul yang boleh digunakan ketika terdesak. Hihi...

Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
loading...
4 Komen untuk "Income Mobicow Sudah Mencecah USD406.45"

Banyak cara buat duit dgn blog ni..pernah pasang mobicow ni tapi rakan2 yg selalu baca blog kata menganggu blog, sbb kalau klik tajuk artikel akan pop up iklan tu..menganggu visitor

tinggi dh tu..syg plak xleh kluar..

insyaa Allah nak cuba keluarkan dah ni..

Ada bnyak iklan pop ads macam itu, tapi iklan Mobicow ni hanya appear bila kita online guna smartphone

DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Kisah 25 Filsuf Barat (MATLUTHFI)!! Harga cuma RM22.50 (Asal RM25.00)!

Buat Duit Blog
Back To Top