loading...

Semakin Sukar Dapat CPUV Nuffnang?

aynora nur | 29 November, 2016,4:54 PM |

Nuffnang Semakin Sukar Didekati? Adakah kerana sudah tidak releven atau sukar mendapat CPUV setiap hari. Kebelakangan ini Nuffnang seolah-olah sepi hingga ada ketika banner yang dipasang tidak keluar iklannya. Income daripada Nuffnang juga semakin merosot. Dalam tempoh sebulan, saya hanya dapat mengutip income yang agak rendah berbanding income daripada pengiklan yang lain.

Walau apa pun, saya percaya iklan Nuffnang masih relevan untuk dipasang di blog kerana ianya percuma dan mudah disertai. Tak perlu trafik yang tinggi gila pun boleh join Nuffnang. Hihi..

Bagi anda yang masih yakin dengan iklan Nuffnang, teruskan promosi produk yang muncul di blog anda dan berikan maklumat kepada pembaca di luar sana agar aktiviti yang sedang berlangsung dapat disampaikan kepada medium lebih luas.    

Nuffnang Semakin Sukar Dapat CPUV?


Setakat hari ini, income saya dengan Nuffnang masih stabil, masih dapat CPUV. Alhamdulillah.

Semakin Sukar Dapat CPUV Nuffnang?

Hingga kini untuk income bulan November ada RM309.00 yang belum saya cashout. Boleh kumpul hingga hujung bulan untuk cashout, jika mahu.

Terbaru untuk bulan November dari 28 hingga 29, saya terima masing-masing 3 CPUV dari Petrosains dan Red Bull Malaysia.

Kalau Petrosains, saya tahu iklan ini akan muncul bila musim cuti sekolah. Bagus jika mahu bawa anak-anak berjalan ke pameran sains di Petrosains.

Untuk Redbull pula, ada tournament yang boleh disertai oleh penggemar aksi lasak/aktiviti lasak. Red Bull Coliseum (#rolloutagameon) akan berlangsung pada satu tarikh yang ditetapkan, pendaftaran telahpun di tutup pada 25 November 2016 yang lepas.

Untuk maklumat lanjut, anda boleh terus layari www.redbull.com.my.
#Inspirasi Wanita❤:
Segala sesuatu dalam hidup ini akan pergi dan tidak pernah lagi kembali, ;) :) kecuali DOA. Ia pergi dengan HARAPAN dan Ia kembali dengan REDHA dan KURNIA..
Tag : Nuffnang

Aynora Nur seorang blogger part time di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis. • Daily PV : 35,000 - 45,000 Info lanjut di about me ...
 

USERS
1 Komentar untuk "Semakin Sukar Dapat CPUV Nuffnang?"

Bulan november je pun dah RM309? hebat2...

DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Back To Top