Enter your keyword

02 January, 2017

Oh Abang Kosmetik! Rancangan Realiti Dato Aliff Syukri Terlajak Laris

Oh Abang Kosmetik! Rancangan Realiti Dato Aliff Shukri Terlajak Laris - Seorang lagi jutawan kosmetik ada realiti show sendiri seperti Dato Sri Vida. Siapa tu ya? Siapa lagi kalau bukan Dato Aliff Syukri owner D'Herbs Terlajak Laris.

Oh Abang Kosmetik akan bersiaran di Astro Ria & HD pada setiap hari Isnin pukul 9.30 malam bermula 9 Januari 2017. Jom pakat ramai-ramai tengok kerana dalam rancangan tersebut, dengarnya Dato Aliff akan berkongsi rahsia beliau bergelar jutawan muda!

Info lanajut tentang realiti TV Dato Aliff Syukri Oh Abang Kosmetik!

Anda boleh follow instagram Dato Aliff Syukri di @aliff_syukri

Kalau anda antra peminat setia saya jangan lupa, saksikan rancangan Oh Abang Kosmetik, rancangan realiti pertama abang terlajak laris di Astro Ria (Saluran 104) dan Ria HD (Saluran 123) bermula 9 Januari 2017, Setiap Isnin jam 9.30malam. Ini bukan sekadar rancangan biasa yang mempromosi produk seperti sebelum ini , tetapi ini sebuah rancangan yang membuatkan anda sentiasa teringat dan berbicara tentang Oh Abang Kosmetik... kalau yg mana busy jeee tu jangan lupa record okk✌🏻

Mengapa Mesti Tengok Realiti Show Oh Abang Kosmetik?


Saya pun tak berapa kenal dengan ahli perniagaan kosmetik berjaya ni, sebab itu nak tengok sangat realiti show dengan Dato Aliff Shukri ni. Kenapa mesti tengok ya?



Gambar dari Instagram Dato Aliff Syukri

1. Untuk mengenali peribadi sebenar jutawan muda yang teramat rendah diri

2. Kerana sikapnya yang tak lupa daratan - sentiasa ingat diri tu orang kampung yang tidak kekok melalui kesusahan

3. Cara seorang suami dan bapa muda yang penyayang mengendalikan keluarganya

4. Bagaimana nak jadi seorang bos yang santai🙄

5. Ketahui sejarah pendidikan nya dari sekolah pondok di Kelantan dari usia 14 tahun lagi.

Saya ada terbaca isteri Dato Aliff Syukri mengatakan bahawa suaminya akan melakukan apa yang disukai (cara pengiklanan) asalkan dia berniaga tidak menganiaya orang dan tidak menipu.

Sebab itu Dato buat dont know aje bila orang kutuk atau komen macam-macam tentang dirinya.

Salute lah!😊😊

No comments:

Post a Comment

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.