Header Ads

Kekosongan PDRM Sepanjang Tahun Mohon Di Suruhanjaya Perkhidmatan Malaysia


Teruskan cuba resepi terbaik ini.. Kekosongan PDRM Sepanjang Tahun Mohon Di Suruhanjaya Perkhidmatan Malaysia
Kekosongan PDRM Sepanjang Tahun Mohon Di Suruhanjaya Perkhidmatan Malaysia. Jika anda minat bekerja dalam pasukan beruniform seperti anggota polis tak kira lelaki atau wanita, anda adalah dipelawa untuk mengisi jawatan tersebut dan memohon secara online.
Polis Diraja Malaysia (PDRM) mengajak individu berasal daripada warganegara Malaysia lelaki dan wanita yang berusia tidak kurang 18 tahun dan tidak lebih daripada 28 tahun untuk bersama-sama menyertai PDRM bagi mengisi kekosongan jawatan seperti berikut :

1. Inspektor (Lelaki/Wanita)
2. Sarjan (Lelaki/Wanita)
3. Konstabel (Lelaki/Wanita)
4. Konstabel sokongan (Lelaki/Wanita)

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai iklan jawatan kosong PDRM dan memohon secara online, sila klik di sini.
 


1. Inspektor (Lelaki/Wanita)
2. Sarjan (Lelaki/Wanita)
3. Konstabel (Lelaki/Wanita)
4. Konstabel sokongan (Lelaki/Wanita)

Tarikh tutup permohonan: Terbuka 2016/2017

Lokasi : Seluruh Malaysia
Sektor : Kerajaan
Tempat : Seluruh Balai Polis dan IPK dan IPD
Borang : Terbuka 2016/2017

Jika anda berminat bolehlah isi Borang Permohonan.

Nota:

Selepas isi borang permohonan tunggu panggilan temuduga dan sentiasa semak email atau surat jika ada. Permohonan ini hanya sah untuk setahun.

Syarat permohonan PDRM :

Permohonan bagi jawatan di dalam Polis DiRaja Malaysia (PDRM) kini boleh dibuat secara online melalui Portal Rasmi Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA), www.spa.gov.my mulai 20 Mac 2012.

Calon-calon hendaklah berumur tidak kurang 18 tahun dan tidak lebih daripada 28 tahun bagi permohonan menggunakan kelulusan PMR/SPM/STPM/Diploma/Ijazah Sarjana Muda/Sarjana dan tidak melebihi daripada 35 tahun bagi permohonan menggunakan kelulusan PHD pada tarikh pendaftaran.

Sila rujuk pautan : Skim Perkhidmatan PDRM. 

Permohonan adalah menggunakan Borang Pendaftaran Pekerjaan di Sektor Awam (SPA8i) yang boleh diperolehi melalui pautan ini : http://www.spa.gov.my/

*Maklumat lanjut, hubungi talian : 03-2266 8350 / 8344 / 8347. (Unit Pengambilan PDRM)Semoga anda yang berminat menjadi salah seorang anggota Polis Diraja Malaysia memperoleh pekerjaan yang di cita-citakan. Usaha tangga kejayaan.

Pihak Portal Cari Kerja mengucapkan selamat berjaya kepada anda semua. Jika and mahu sukses dalam temuduga kerajaan, anda juga boleh layari pautan berkaitan dengan klik pada banner di atas.

Selamat maju jaya kepada anda semua.

No comments

Please comment with courtesy..

Powered by Blogger.