Tonton Online Full Episode 1 - 35 Akhir Drama 7 Hari Mencintaiku 3

Tonton Online Full Episode 1 - Episode 35 Akhir Drama 7 Hari Mencintaiku 3. Nak tonton drama kesukaan anda secara online? Drama yang sedang ditayangkan sekarang, drama yang ada konflik kekeluargaan setiap hari, setiap episode.. Boleh tonton online percuma di beberapa portal drama tempatan dan juga applikasi tertentu. 

7 Hari Mencintaiku 3 ni tentang apa pulak kisahnya ya? Baca sinopsis ringkas, saya share kan kat korang. 

Sinopsis - Rumah tangga Khuzairi dan Mia Adriana diuji lagi selepas Khuzairi lumpuh akibat kemalangan jalan raya. Sejak itu, Khuzairi menjadi panas baran kerana dia mula rasa diri tidak lagi sempurna sebagai suami kepada Mia dan juga ayah kepada anak mereka. 

Sebelum itu, banyak konflik antara Mia dan suaminya, godaan Fatin yang tak berhenti menyebabkan Mia sentiasa sakit hati dan hubungan suami isteri itu semakin renggang. 

Pada masa yang sama, Pak Samad sebenarnya tidak sihat dan perlu menjalani pembedahan. Namun, Pak Samad merahsiakannya daripada pengetahuan keluarganya. Oleh itu, Pak Samad meninggalkan sepucuk surat kepada mereka dan meminta mereka mencari makna sebenarnya tentang cinta dalam 7 hari.

Apa sebenarnya yang kita boleh dapat dalam masa 7 hari mencintaiku 3 itu? Nanti bila dah habis semua episode 1 - 35 (akhir), korang fikirkanlah sendiri ya!😃😁

Tonton Online Full Episode 1 - Episode 35 (Akhir) Drama 7 Hari Mencintaiku 3


Drama rantaian garapan Siti Rosmizah ini amat dekat dengan kehidupan harian kita. Cemburu, saling tidak percaya, kurang matang menangani masalah hidup.. antara pengajaran yang boleh diambil sebagai iktibar.

Tonton online drama 7 hari mencintaiku 3 di sini:

Tonton Online Full Episode 1 - 35 Akhir Drama 7 Hari Mencintaiku 3


1) Tonton Drama 7 Hari Mencintaiku Episod 1 - Episod 35 (Episod Akhir) -https://www.xtra.com.my/live-tv/



2) Tonton Drama 7 Hari Mencintaiku Episod 1 - Episod 35 (Episod Akhir) -https://www.iq.com/play/20e7fxknv10?&lang=ms_my&sh_pltf=4



Lain-lain blog @ portal drama yang korang boleh tengok full episode 1 - 35 (akhir) drama 7 hari mencintaiku 3!



Selamat menonton.

Disclaimer: Sebab dah boleh tonton online, jadi kita tak perlu ngadap penuh pada TV kan, sempat solat maghrib dan buat apa yang patut pada waktu tu.. ✌💖

Catat Ulasan

0 Ulasan

close