Header Ads

Kata Kata Cinta Dan Motivasi


Teruskan baca info dan tips terbaik ini.. Kata Kata Cinta Dan Motivasi

   

As-salam,

Saya jenguk keywords terbanyak dari nuffnang yang readers cari dari blog aynoranur.com. Agak2 korang apa ek? Ramai yang cari kata-kata cinta... Saya pun terkejut tapi pembaca punya pasal maka saya cari dan kumpulkan kata-kata cinta berbentuk motivasi khas buat pembaca tersayang. Cinta luas penggunaannya, cinta juga dalam maksudnya..

1. Mencintai... Bukanlah bagaimana kau melupakan, melainkan bagaimana kau memaafkan. Bukan bagaimana kau mendengarkan, melainkan bagaimana kau mengerti. Bukan apa yang kau lihat, melainkan apa yang kau rasakan.

2.  Masa depan yang cerah selalu tergantung kepada masa lalu yang dilupakan, kamu tidak dapat hidup terus dengan baik jika kamu tidak melupakan kegagalan dan sakit hati di masa lalu.

3. If you fill your heart with regrets of yesterday and the worries of tomorrow, you have no today to be thankful for.

4. Jika kamu boleh membuat orang lain tertawa, maka kamu akan mendapatkan segala cinta yang kamu inginkan. Kumpulan Kata-kata Bijak Cinta Persahabatan Motivasi dan Kehidupan
"Bukan sibuk mencari siapa cintakan kita, kerana cinta akan datang dengan sendirinya.  Senyum kepada hati,  fikiran akan jumpa jawapannya. Kadangkala cinta itu ada di depan mata. Peliharalah ia sebaik-baiknya!"
life will never be colourful without LOVE!!
love you alls..
aynora nur

4 comments:

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.