Aynorablogs | Berkongsi Informasi

Top Ads

Kecoh Bila Kereta Kemenangan ABPBH Sahiezy Sam Hilang

Kecoh Bila Kereta Kemenangan Shahiezy Sam Hilang! | Ini semua gimik ke? Bukanlah...memang betul-betul hilang dan sudah dijumpai semula. Mungkin ada orang yang boleh bercerita dengan saya bagaimanakah kereta Sport Nissan itu boleh hilang? Pelik bin ajaib atau pun pihak bengkel itu buat test drive hingga ke Johor? Macam-macam ada...


Shaheizy Sam


INDUSTRI hiburan kecoh apabila kereta kemenangan Shaheizy Sam, pelakon yang dinobatkan Anugerah Bintang Paling Popular di majlis Anugerah Bintang Popular BH (ABPBH2012) telah dilaporkan ‘hilang’ dari sebuah bengkel di Kepong, Kuala Lumpur kira-kira dua minggu lalu.

Namun begitu, sehari selepas insiden itu berlaku, kereta berkenaan dilaporkan telah berjaya dijumpai semula di sebuah kawasan di Johor.

Kini, Shaheizy sudah boleh berbangga dengan kereta sport Nissan 370Z Coupe tajaan Edaran Tan Chong Motors selepas majlis penyampaian hadiah ABPBH2012 diadakan bagi meraikan pemenang anugerah berkenaan di sebuah hotel di Subang Jaya, Selangor kelmarin. Shaheizy turut menerima barangan kemas tajaan Habib Jewels Sdn Bhd sebagai hadiah sampingan lain.
Dalam gambar di atas pelakon filem ’Songlap’ itu kelihatan ceria sewaktu diminta untuk bergambar dengan kereta barunya selepas majlis penyampaian hadiah berakhir.

Saya pun minat dengan Sam yang humble orangnya dan berkarakter. Ingat satu ketika dahulu sewaktu dia berlakon dengan arwah M Rajoli dan Norlia Ramli. Tetapi saya dah lupa tajuk telemovie tersebut. Walaupun watak Sam hanya muncul pada babak akhir, ia tetap memberi kesan. Itulah penangan orang yang ikhlas bekerja...

Selamat membaca, selalu tersenyum!

Read More ....


Post a Comment

0 Comments

close