Aynorablogs | Berkongsi Informasi

Top Ads

Review Ringkas Sanofi Lactacyd April 2014

Review Ringkas Sanofi Lactacyd April 2014 - Lactacyd adalah rakan harian yang dipercayai untuk wanita yang memahami bahawa kebersihan feminin adalah penting untuk kekal sihat dan yakin.

Lactacyd adalah pakar kebersihan feminin. Tidak seperti jenama yang menyediakan penjagaan kebersihan intim yang lain sebagai pelbagai tambahan kepada badan atau produk wajah, peranan Lactacyd adalah dalam penjagaan intim yang sangat sesuai.

Barisan produk Sanofi Lactacyd yang diperkenalkan mulai April 2014 termasuklah Lactacyd pH 3.5, Lactacyd White Intimate, Lactacyd Revitalize, Lactacyd Nourish, Lactacyd Lasting Freshness, Lactacyd Intimate Wipes.

Sanofi Lactacyd pH 3.5

Review ringkas saya adalah untuk produk Sanofi Lactacyd pH3.5. Ia amat berguna untuk wanita hari ini yang perlu menjaga dan melindungi, membersihkan dan melindungi kawasan intim, untuk menjauhkan diri dari gatal-gatal, kerengsaan dan bau.


1. Lactacyd pH 3.5 adalah jenama kebersihan feminin yang paling dipercayai oleh pakar ginekologi selama lebih 25 tahun, itulah sebabnya ia adalah No.1 jenama kebersihan diri di seluruh dunia.

2. Lactacyd pH 3.5 mengekalkan pH semulajadi vagina, kerana ia mengandungi kombinasi unik susu semula jadi Lactoserum/ asid laktik, dan diuji secara gynecology selamat dan berkesan untuk memberikan kebebasan kawasan intim anda dari jangkitan, gatal-gatal dan bau busuk.

3. Penjagaan rapi untuk perlindungan dari gatal-gatal, bau dan kerengsaan.


p/s: Review di atas adalah sempena dapat CPUV daripada Nuffnang...hihi

Read More ....


Post a Comment

4 Comments

 1. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
  Replies
  1. This comment has been removed by the author.

   Delete
  2. Ni untuk cpuv ke? Memang kena buat entri ek? Hihi.. Sorry la saya tak tau..

   Delete
  3. Tak buat entri pun tak apa moms, tapi jika ada entri...lama sikit iklan ada lekat kat blog. sebagai satu mini iklan untuk pengiklan...

   Delete

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

close