Bloglist Aynorablogs.Com Tahun 2015

Bloglist Aynorablogs.Com Sepanjang Tahun 2015 | Bismillahirrahmanirrahim...moga dengan izin Allah segmen terbuka sepanjang tahun yang saya namakan, "Bloglist Aynorablogs.Com Sepanjang Tahun 2015" ini boleh berjaya dan mendapat sokongan anda semua. Psstt...(sebenarnya ini first time saya buat segmen...)

Semua blogger yang join saya akan pilih dan masukkan dalam bloglist blog ini. So, tiada pilih kasih okay. Anda boleh memilih untuk meletakkan aynorablogs.com di bloglist blog anda atau sebaliknya, tiada paksaan.


Bloglist Aynorablogs.Com Tahun 2015




Syarat-syarat Mudah Bloglist Aynorablogs.Com Tahun 2015

1. Terbuka kepada semua blogger di seluruh Malaysia
2. Buat satu entri dengan tajuk "Bloglist Aynorablogs.Com Tahun 2015" dan backlink kan ke blog ini.
3. Tuliskan serba ringkas tentang diri dan blog anda. 
4. Bloglist Aynorablogs.Com Tahun 2015 berlangsung selama setahun dari 1/1/2015 - 31/12/2015.
4. Tinggalkan URL entri anda tersebut diruangan komen di bawah.
5. Like fanpage aynorablogs.com.

Tujuan Bloglist Aynorablogs.Com Tahun 2015

Cuba mewujudkan win-win situation di mana dalam kita menyertai segmen ini, kita saling mengenali blogger yang ada dan aktif di Malaysia. Lagi pula boleh bertukar-tukar ilmu tentang pelbagai perkara. Dalam hal ini, sudah tentu blog yang aktif akan lebih dikunjungi oleh saya dan pembaca blog ini. Bukankah itu satu bentuk promosi juga...hihi

Jom! join dan sebarkan bahagia...hidup penuh motivasi!

Catat Ulasan

75 Ulasan

  1. Assalamualaikum.

    alaa siannya aynora baru buat segmen pertama..hehehe

    win-win situation tu yg mengujakan...

    BalasPadam
  2. http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks dear, dah pegi blogwalking di blog anda. Selamat berjaya yek..

      Padam
  3. http://sebabakusabrina.blogspot.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih dik sebab join. Good luck! saya ada tinggal mesej di blog ya..

      Padam
  4. mia joinnnn

    http://www.mialiana.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks a lot Mia sebab join segmen bloglist ni...selamat maju jaya dalam kerjaya dan dunia blog ya

      Padam
  5. Join ^^

    http://wani-siulatbuku.blogspot.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih dik, mulai 1/1/2015 saya akan senaraikan di bloglist ya

      Padam
  6. http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

    join :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih dear kerana support segmen ini. Good luck!

      Padam
  7. asalam ..ok kejap nak join ya..

    BalasPadam
  8. http://madey09.blogspot.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html lapor diri join ya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih cikgu. Oh cikgu ya...saya dah pegi BW blog anda. Sangat aktif dan banyak artikel. Selamat berjaya dalam segala bidang..

      Padam
  9. mcm menarik ja nanti la kita join hehehe

    BalasPadam
  10. Salam, saya nak turut serta. :)

    Ini linknya : http://ringantangan.com/contest/item/239-aynorablogs-com-bloglist-2015

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks a lot. cantik blog, guna joomla ya? A new experience for me..

      Padam
  11. Join :D

    http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thank you dear. Dah BW blog anda. Ada tinggal mesej kat komen box...nice blog.

      Padam
  12. http://www.aimisyahirah.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks dear. Salah seorang rakan blogger yang bergelar model, kan? Yup! hidup harus memiliki impian yg besar...good luck friend..

      Padam
  13. Saya join:
    http://jangohorres.blogspot.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks dear kerana memeriahkan segmen bloglist ni. Dah melawat blog awak..ada buat entri kesihatan ye? Bagus tu...

      Padam
  14. Papaglamz join.. Hehehe

    http://www.papaglamz.com/2014/11/tinta-papaglamz-bloglist-aynorablogscom.html?m=1

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih sebab sudi join. Dah BW kat blog Papaglamz..penceritaan yg santai..

      Padam
  15. sy suda join :D
    http://ceriteracintabalqis.blogspot.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html
    Belog Miss Balqis

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks join. Blog anda nice and santai. Selamat maju jaya ye..

      Padam
  16. jemput baca ;)

    http://loveneddy.blogspot.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih sebab join. Dah BW blog awak...cantik dan ramai follower yek...selamat maju jaya ya.

      Padam
  17. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  18. Assalamualaikum :)

    sy join ye ^^
    http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

    Jemput join segmen sy jugak :)
    http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-sakura.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumussalam...suka bunga sakura ya? Pandai edit blog jugak? Bagus2..kreatif

      Padam
  19. yaya join . dan yaya letak blog akak dalam blog list yaya juga :) salam kenal dri yaya :)

    http://sweetsouryaya.blogspot.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks dear sebab letak blog akak dlm bloglist awak. Semoga maju jaya..

      Padam
  20. join :)

    http://edrina-dafinites94.blogspot.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

    BalasPadam
  21. saya join :) http://www.blogparihh.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks dik, tunggu 1/1/2015 ya..akan disenaraikan dlm bloglist

      Padam
  22. Assalamualaikum. Saya join, ye :)

    http://fiqadira.blogspot.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumussalam..dah pegi blog awak. Simple but nice..

      Padam
  23. join..

    http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thank you joined segmen bloglist ni. Blog awak ada banyak cerita pasal Jozan kan?

      Padam
  24. luqman Joined.
    http://www.arepnakbebel.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

    Luqman pon ade buat bloglist untuk tahun 2015 :) jom la join same.huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks sebab join. Saya ada tinggalkan komen di sana ya.

      Padam
  25. saya join,

    http://sallyadan.blogspot.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks dear, teruskan minat berblog ya, jangan patah semangat bila diuji dengan cabaran.

      Padam
  26. Saya nak join juga....

    http://bondaseri.blogspot.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html?m=1

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks dear, ohh..pengedar Shaklee ya. Selamat maju jaya..

      Padam
  27. Ira pun join :D

    http://bluekawaii-ira.blogspot.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dah pegi BW blog Ira, minat k-drama ya? Sama lah kita..

      Padam
  28. Assalamualaikum! Hye kak -SalamPerkenalan
    saya join ya! ^^

    http://cicihana.blogspot.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumussalam dik! Student ya...belajar rajin2 dan berjaya dlm semua bidang..

      Padam
  29. Balasan
    1. Adik student ni...belajar rajin-rajin tau

      Padam
  30. Assalamualikum . Saya join . ^^

    http://tykasyazwani.blogspot.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumussalam...haii, peminat pet ke? Dah BW kat blog awak..selamat berjaya dlm semua bidang.

      Padam
  31. salam

    saya join juga

    http://www.syukurnyasihat.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih sebab join segmen bloglist ni. Distributor Shaklee ya? Teruskan usaha perniagaan anda...

      Padam
  32. Jemput join segmen ini

    http://www.syukurnyasihat.com/2014/11/segmen-blog-review-by-syukurnya-sihat.html

    BalasPadam
  33. http://www.syuhadasalleh.my/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih sebab join. Selamat maju jaya..

      Padam
  34. www.aindotainblogspot.com
    saya join~

    BalasPadam
  35. join :)

    http://ohresepiku.blogspot.com/2014/12/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. jemput join segmen sy juga :)
      http://buatwanita.blogspot.com/2014/10/segmen-buatwanitablogspotcom-mencari.html

      Padam
    2. Thank you dear..tunggukan 1/1/2015 untuk disenaraikan kat bloglist blog ini..

      Padam
  36. Zati nak join :)

    http://missizzatinadheera.blogspot.com/2014/12/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks dear sebab sudi join. Sudah lawat blog awak yek...minat artis korea ya? Sama lah kita..

      Padam
  37. http://ijahoney.blogspot.com/2015/02/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html join :)

    BalasPadam
  38. saya nak join juga :)

    http://memburucintamu.blogspot.com/2015/02/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

    BalasPadam
  39. nak masok boley~~minta ampun lah sbab lambat~~~hheheh~~bolehlah terima ye~~

    nah ..http://dilainmot.blogspot.my/2015/12/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

    BalasPadam
  40. jgn lupakn sayer~~minta maaf lambat~~

    BalasPadam

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

close