Aynorablogs | Berkongsi Informasi

Top Ads

JomInsta Blueprint Pemasaran Instagram No 1

Adakah anda mengalami masalah perniagaan dan produk anda tidak memperoleh pelanggan? Dan akhirnya anda tutup kedai kerana buntu tidak tahu ke mana hendak mengadu? Okay, cukup. Anda tidak perlu risau lagi dengan masalah-masalah perniagaan yang menimpa, contohnya:

1. Kecewa tiada pelanggan
2. Modal ciput
3. Overload - banyak sangat belajar niaga tapi tak tahu yang mana satu yang nak digunapakai
4. Penat dan masa terhad

Jangan risau...

Ada video tutorial step by step bagaimana cara buat pemasaran di Instagram. Sesuai untuk usahawan internet yang ingin menambah 'channel' untuk promosikan produk di platform media sosial Instagram.JomInsta Blueprint Pemasaran Instagram No 1

Kenapa usahawan WAJIB dapatkan JomInsta?


JomInsta diwujudkan sebagai panduan lengkap untuk usahawan berniaga di Instagram mengikut trend semasa. Instagram merupakan satu-satunya media sosial yang mempunyai kuasa 'engagement' yang tinggi dan trafik percuma yang terbaik setakat ini. Kurangnya persaingan di platform ini membuatkan bisnes anda akan melonjak naik dengan cepat! Jom cepat...

Apa yang anda dapat dengan JomInsta?


Anda akan dapat 8 Video tutorial dan PDF untuk modul-modul yang terdapat dalam JomInsta. Dengan video tutorial ini, anda sudah mempunyai pakej lengkap untuk 'roket' kan jualan produk anda di Instagram!

Apa kata mereka yang telah berjaya buat sales awesome dengan JomInsta...


"Jominsta is awsome guys.. congrates to Tuan Wazeen Azizan.

Jom insta banyak beri idea pada saya bagaimana untuk variasikan dan menjadikan setiap post nampak lebih menarik serta kemas dan menyedut follower yang berkualiti.

Pada sesiapa yang nak berniaga di instagram dan nak pecutkan jualan.. Boleh dapatkan jominsta.

Oh ya.. Tak habis lagi.. Masih ada pakej jominstaX.. Siapa2 yang nak letupkan jualan kat instagram boleh grab pakej ni.. Penerangan yang jelas dan mudah faham.

JominstaX is beyond than awsome guys.. Trust me ;-)

Congrates Tuan Wazeen Azizan atas pelancaran jominsta dan jominstaX."


Perkasakan Nilai Jualan Anda Dengan JomInsta


So, bila lagi nak mula? Mulakan step by step membina perniagaan anda sekarang! Jangan tunggu lagi. Pelanggan yang bernilai tidak menunggu anda, kerana anda yang kena mengejar mereka. Daftar JomInsta untuk dapatkan pelanggan yang berkualiti. Lagipun tak perlukan modal yang besar nak buat iklan. 

Nak cuba dengan JomInsta? Beranikan diri anda, jangan berlindung di balik bayang-bayang kerisauan anda. Dengan JomInsta tak perlu buang masa & duit untuk split test, atasi pesaing anda dalam 'niche' sama, promosikan produk secara santai.

Akhir kata, tidak salah kan mencuba berubah. Untuk maju dan menambah pelanggan sedia ada, itulah jawapan kepada untung berganda yang rakan-rakan kita telah alami.

Read More ....


Post a Comment

0 Comments

close