Aynorablogs | Berkongsi Informasi

Top Ads

Komisen Pertama Daripada Bookcafe

Komisen Pertama Daripada Bookcafe. Anda seorang agen affiliate dengan Bookcafe? Bagaimanakah perkembangan jualan (sales) anda setakat ini? Adakah ianya memberangsangkan? Atau anda tak tahu cara nak buat promosi anda sendiri?

Jangan risau ya friend affiliator sekalian. Jangan pernah mengalah dan putus asa. Setiap usaha pasti akan membuahkan hasil, cuma cepat atau lambat sahaja..

Bagi anda pencinta buku, anda boleh daftar sebagai ahli Bookcafe secara percuma dan dapat potongan 10% bagi semua produk. Tak nak ke???

KLIK PADA BANNER MERAH di bawah untuk info lanjut...Komisen Pertama Daripada Bookcafe

Di bawah ini adalah printscreen tentang komisen pertama yang saya terima daripada Bookcafe - Kedai Buku Online. Komisen pertama ini berjumlah RM129.69. Saya telah memperoleh komisen ini untuk tempoh 25/11/2015 sehingga 23/1/2016. Lebih kurang dua bulan la...

Alhamdulillah...rezeki dari Allah.

Komisen Pertama Daripada Bookcafe
Sehingga kini saya masih ada lagi status 'current commision' yang masih belum cukup RM100 untuk layak dibuat bayaran. Hehe...kena usaha lagi ni!!

Cara buat promosi? Ikut setiap promosi terkini yang terdapat di Group Bookcafe dan cuba letak banner dalam blog, atau media sosial yang anda ada.

Insyaa Allah, ada orang yang akan membeli melalui link affiliate yang anda letakkan tersebut. Berhati-hati semasa meletakkan link anda kerana jika tidak ia tidak akan membawa sales langsung kepada anda.

Okay.

Selamat berusaha untuk dapatkan jualan pertama anda sehingga berjaya. Lebihkan promosi dan sedikit kreatif, anda pasti boleh.

#sebarkan bahagia

Read More ....


Post a Comment

0 Comments

close