Aynorablogs | Berkongsi Informasi

Top Ads

Semakin Sukar Dapat CPUV Nuffnang?

Nuffnang Semakin Sukar Didekati? Adakah kerana sudah tidak releven atau sukar mendapat CPUV setiap hari. Kebelakangan ini Nuffnang seolah-olah sepi hingga ada ketika banner yang dipasang tidak keluar iklannya. Income daripada Nuffnang juga semakin merosot. Dalam tempoh sebulan, saya hanya dapat mengutip income yang agak rendah berbanding income daripada pengiklan yang lain.

Walau apa pun, saya percaya iklan Nuffnang masih relevan untuk dipasang di blog kerana ianya percuma dan mudah disertai. Tak perlu trafik yang tinggi gila pun boleh join Nuffnang. Hihi..

Bagi anda yang masih yakin dengan iklan Nuffnang, teruskan promosi produk yang muncul di blog anda dan berikan maklumat kepada pembaca di luar sana agar aktiviti yang sedang berlangsung dapat disampaikan kepada medium lebih luas.    

Nuffnang Semakin Sukar Dapat CPUV?


Setakat hari ini, income saya dengan Nuffnang masih stabil, masih dapat CPUV. Alhamdulillah.

Semakin Sukar Dapat CPUV Nuffnang?

Hingga kini untuk income bulan November ada RM309.00 yang belum saya cashout. Boleh kumpul hingga hujung bulan untuk cashout, jika mahu.

Terbaru untuk bulan November dari 28 hingga 29, saya terima masing-masing 3 CPUV dari Petrosains dan Red Bull Malaysia.

Kalau Petrosains, saya tahu iklan ini akan muncul bila musim cuti sekolah. Bagus jika mahu bawa anak-anak berjalan ke pameran sains di Petrosains.

Untuk Redbull pula, ada tournament yang boleh disertai oleh penggemar aksi lasak/aktiviti lasak. Red Bull Coliseum (#rolloutagameon) akan berlangsung pada satu tarikh yang ditetapkan, pendaftaran telahpun di tutup pada 25 November 2016 yang lepas.

Untuk maklumat lanjut, anda boleh terus layari www.redbull.com.my.

Read More ....


Post a Comment

1 Comments

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

close