Info Inspirasi Resepi

Perkongsian resepi, petua, tips panduan, motivasi, kekeluargaan dan fesyen muslimah

2016/12/31

Aynorablogs Berubah Wajah Lebih Simple

Aynorablogs Berubah Wajah Lebih Simple Dengan Minima Colored 3 Mag. Sebagaimana saya buat pelan perancangan untuk tahun 2017 antaranya nak tampilkan blog yang lebih kemas dan segar, maka inilah hasilnya. Anda boleh lihat sendiri perubahan yang admin lakukan. 

Admin menggunakan template percuma dari Arlina Design. Nama template dia, Minima Colored 3 Mag, memang khas untuk majalah. Antara cirinya yang paling admin utamakan adalah SEO friendly dan Responsive!

Aynorablogs Berubah Wajah Lebih Simple


Kini, aynorablogs sedang diubahsuai dan sesetengah link yang belum berfungsi. Namun admin percaya Minima Colored 3 Mag adalah template yang bagus kerana trafik PV blog maintain setelah ditukar pagi tadi. 

Antara ciri Minima Colored 3 Mag adalah:

Template Features: 

Blogger, Minimalist, Video, News, Gallery, Photography, Technology, Email Subscription Widget Ready, Tabbed Widget Ready, Blue, 3 Columns Footer, White, Page Navigation Menu, 1 Right Sidebar, Right Sidebar, Ads Ready, Seo Ready, Magazine, Post Thumbnails, Responsive, Social Bookmark Ready, Drop Down Menu, Clean, 1 Sidebar, 2 Columns.

View blog dari beberapa gadjet terpilih seperti mobile, tab dan desktop adalah seperti berikut:

Aynorablogs Berubah Wajah Lebih Simple 

Template dari sudut mobile view


Sejajar dengan impian tahun 2017 aynorablogs mahu tampil lebih produktif dan aktif, maka kami tampilkan blog dengan template yang lebih profesional.

Semoga anda terus menyokong aynorablogs - Inspirasi Wanita dalam apa jua keadaan samada jatuh atau bangun, gagal atau berjaya kerana andalah inspirasi kami.

Berbuat baik berpada-pada..., 
Tetapi jangan berhenti, ok..

4 comments:

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.