Aynorablogs | Berkongsi Informasi

Top Ads

PV Blog Cecah 32 Juta Menjelang Tahun 2018

PV Blog Cecah 32 Juta Menjelang Tahun 2018. Pageview blog antara perkara yang jadi ukuran sesebuah blog samada ia dikunjungi oleh ramai pembaca atau sebaliknya. Walau ada sesetengah pendapat mengatakan bahawa blog yang baik tak semestinya ada PV yang tinggi. Itu semua subjektif. Secara amnya.. saya suka jika blog itu ada PV yang tinggi dan terbaik dalam kelasnya.

Contohnya blog Tiffinbiru. Dahlah PV bagus, dalam masa sama blognya antara blog yang terbaik dalam kelas atau niche blog masakan. Dari zaman baru kenal blog tahun 2008, blog Tiffinbiru menjadi rujukan saya dalam menghasilkan perkongsian resepi.

PV Blog Cecah 32 Juta Menjelang Tahun 2018

PV Blog Cecah 32 Juta Menjelang Tahun 2018


Blog picisan saya yang diberi nama aynorablogs tidaklah gah mana. Saya menulis kerana minat dan kerana itu saya tulis tanpa henti dalam blog saya. Blog ini tetap akan saya aktifkan selagi hayat dikandung badan dan saya masih diizinkan bernafas di atas muka bumi ini.

Alhamdulillah.

Kerana minat menulis blog, Allah izinkan saya menerima PV sehingga lebih 32 juta iaitu setakat artikel ini ditulis.

Terima kasih.

Kepada anda semua yang menyokong saya secara senyap atau nyata.. kerana anda semua yang rajin berkunjung menjadikan blog ini menerima trafik yang tinggi setiap hari.

Apa lagi yang saya harapkan dari aynorablogs?

Dah tentu saya mahukan kejayaan demi kejayaan dapat digapai oleh blog kecil ini.

Kejayaan yang bagaimana tu?

Kalau boleh dan diizinkan Tuhan.. saya nak dapatkan income tetap dari blog ini melebihi RM2,000 sebulan. Jadi.. dengan cara itu saya dapat membuat simpanan peribadi dan capai target tabungan saya untuk tahun 2018.

Dan, saya juga berharap untuk mendapat pembaca setia yang sentiasa menyokong blog ini tak kira samada saya update entry setiap hari atau tidak..

Itulah harapan saya untuk blog ini. Semoga saya terus diberikan kekuatan dan diberikan ilham yang baik-baik untuk menyiarkan entri setiap hari.

Untuk anda semua yang saya sayangi. Terima kasih sekali lagi. Jazakallahu khairan kathira..

Read More ....


Post a Comment

0 Comments

close