Header Ads

Segmen 24 Jam Bloglist #35 Mialiana.Com


Teruskan baca info dan tips terbaik ini.. Segmen 24 Jam Bloglist #35 Mialiana.Com
Hai guys, tak ada aktiviti di blog? Why not join bloglist #35 mialiana.com dan mungkin blog anda terpilih dalam pencarian bloglist tersebut.. Saya pun dah join. Tempoh 24 jam je ya. Cepat bertindak sekarang. Hehe..

Caranya pun mudah je, copy coding yang diberi. Thats it. Harapan besar saya agar blog ini dapat terpilih dalam 10 blog yang dicari oleh mialiana.com. Ia bagus sebagai satu pendedahan yang lebih luas kepada aynorablogs.


Pencarian bloglist bagi bulan Januari, Februari dan Mac 2020 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 3.00 petang 24/12/2019 sehingga 3.00 petang 25/12/2019. Semua blogger dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 24 Jam Bloglist #35 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI

10 blog yang bertuah akan dipilih secara manual dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Disember 2019.

** jom support Mia Liana....

Selamat bersegmen guys...

8 comments:

  1. jalan2

    https://belogsjm.blogspot.com/2019/12/segmen-24-jam-bloglist-35-mialianacom.html

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen :)

    singgah dari segmen yg sama https://tiaarasapphire.blogspot.com/2019/12/segmen-24-jam-bloglist-35-mialianacom.html

    ReplyDelete
  3. Salam. Terima kasih sudi join segmen Mia.

    Senarai peserta ada di https://www.mialiana.com/2019/12/senarai-peserta-segmen-24-jam-bloglist.html

    Semoga berjaya!

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
  4. tahniah...

    https://www.mialiana.com/2019/12/pengumuman-pemenang-segmen-24-jam.html

    ReplyDelete
  5. tahniah...

    https://www.mialiana.com/2019/12/pengumuman-pemenang-segmen-24-jam.html

    ReplyDelete
  6. gud luck dr segmen yg sama

    http://www.opzzpinky.my/2019/12/segmen-24-jam-bloglist-35-mialianacom.html

    ReplyDelete
  7. Salam perkenalan..:) Singgah dari segmen sama. If sudi, jemput join my segment http://www.aimisyahirah.com/2020/01/segmen-bloglisted-2020-by-misya.html

    ReplyDelete

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.