Lifestyle Resepi Info Terbaik

Sesekali Order Ayam Gunting

Baca : GAMBAR LOKASI ....
Sesekali Order Ayam Gunting Apa Salahnya. Benda paling syiok dibuat apabila ada kelapangan adalah food hunting bersama family tersayang. Tak kira makanan tu biasa-biasa atau luar biasa tetapi apabila dimakan bersama orang tersayang semua benda akan jadi best. Sabtu lepas kami anak beranak berjalan-jalan ke Mydin Mall Mutiara Rini, JB. Bila perut dah lapar, kita serbu food court dia. Banyak restoran tak bukak, tapi cukup la dengan apa yang ada depan mata. 

Kita orang order ayam gunting. Lama betul tak makan. Biasa cari kat pasar malam. Kini ada pulak kat Mydin Mall. Apalagi.. Order 2 pinggan sekaligus.. kasi habis tau!

Sesekali Order Ayam Gunting

Sedap elok je ayam gunting yang kita orang order. Masin, lemaknya, pedas dan rangupnya semua cukup!

Sesekali Order Ayam Gunting


Sambil tu teringin rojak mee dengan char kue tiaw. Rojak mee nya memang sedap tapi char kue tiaw dia tak berapa best. Macam ada yang kurang dan rasanya terlebih manis.

Sesekali Order Ayam Gunting

Disebabkan dah order kenalah makan. Tapi sayangnya tak dapat nak habiskan. Semua tekak kami pun macam tak boleh ngam dengan rasanya. 

Yang paling best ayam gunting jugak. Beli banyak pun tak membazir. Habis licin diratah anak beranak. 

Kalau korang nak rasa ayam gunting sedap, tak pedas sangat, masin secukup dan pedas nya pun sesuai dengan citarasa kami.. boleh la cuba di Mydin Mall Mutiara Rini.

Post You May Like ....


Catat Ulasan

0 Ulasan

close