loading...

Aku #1 : Hari Yang Kelam Kabut

aynora nur | 03 November, 2011,4:22 PM |
Advertisement

Lelaki 1:

Aku kelam kabut betul. Kadang-kadang kelam kabut kat hati lebih teruk daripada porak peranda kat fizikal kita, macam kita tunggang langgang dengan kerja. Itu tak apa. Pepagi buta dah buat morning call di cuping telingaku yang nipis ni. Buat-buat bangun then tidur balik. Tapi morning call kedua lagi bingit dan menyakitkan seluruh sendi. Aku naik bengang dan bingung. Muka mamai tapi bebuat lawa bukannya dia nampak pun. Dalam gelap dan dia pun tak nampak aku, lagilah aku pasang muka yang mamai tak ingat dunia.   

 

Aku sayang dia! 
#Inspirasi Wanita❤:
Segala sesuatu dalam hidup ini akan pergi dan tidak pernah lagi kembali, ;) :) kecuali DOA. Ia pergi dengan HARAPAN dan Ia kembali dengan REDHA dan KURNIA..

Aynora Nur seorang blogger part time di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis. • Daily PV : 35,000 - 45,000 Info lanjut di about me ...
 

USERS
0 Komen untuk "Aku #1 : Hari Yang Kelam Kabut"
DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Buat Duit Blog
Back To Top