Segmen: Cari kenalan & Bloglist Mawar Putih

aynora nur | 24 February, 2014,5:44 PM |
Advertisement
Assalamualaikum,

Segmen: Cari Kenalan & Bloglist Mawar Putih

Ini adalah segmen percubaan pertama dari blogger Mawar Putih. Sila luangkan masa anda untuk berkongsi segmen menarik ini.hehe..Kenapa menarik? Sebab ini segmen 2 in 1.

Selain daripada tambah follower atau bahasa manis...kenalan, Mawar Putih juga akan sediakan satu ruangan khusus untuk BLOGLIST SEPANJANG TAHUN 2014. Cepat...jangan lepaskan peluang keemasan untuk Mawar Putih blogwalking ke blog anda setiap masa.

Haruslah ada syarat-syarat kan..Segmen ini terbuka kepada semua yang bergelar blogger, bukan anonymous atau pinjam blog kawan.Kena ada blog sendiri. Sama ada blog anda dah mencecah ranking tertinggi sehingga la baru bertatih,baru 1 follower juga boleh join segmen ni. Bermula hari ahad, 23/02/2014 sehingga 26/02/2014. Segmen tutup secara rasmi pada jam 10 malam.



SYARAT MUDAH DAN SIMPLE. TIDAK MENGAMBIL MASA LAMA..
1. Follow blog Mawar Putih.
2. Like Official Page FB Mawar Putih sebelah kanan tu..
3. Buat Segmen: Cari Kenalan & Bloglist Mawar Putih
4.Copy coding yang disediakan ke dalam ruangan HTML dan siap untuk publish..
5. Tinggalkan URL entri ke dalam ruangan komen entri ini
CIRI-CIRI BLOGLIST DICARI & ADAT BERSEGMEN:
1. Jujur follow blog ini. Follower akan diupdate untuk memudahkan semua peserta saling berkenalan. Jangan risau, i oll follow balik semua follower. Kalau dah follow tu, tetap follow juga sampai bila-bila.hehe
2. Siapa like official page akan diberi lebih penilaian untuk dimasukkan ke dalam senarai bloglist. Kacang je tu kan..
3. Seorang blogger yang rajin update blog. Bukan bermaksud sehari 5 entri tapi at least ada update dalam masa seminggu. Tak seronok la kan follow blog yang 2 bulan sekali baru nak update.
4. Sanggup jadi sahabat blogger Mawar Putih dan rajin blogwalking ke sini. Jika rasa-rasa tidak sanggup, secara automatik penyertaan anda sebagai bloglist akan terbatal dan digantikan dengan blogger lain. Setahun tu...lama kan.

Keputusan bloglist akan dibuat dalam masa seminggu selepas tarikh tutup segmen. Kesudian anda melawat ke Mawar Putih amat dihargai..=)
Tag : Segmen
Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
loading...
23 Komen untuk "Segmen: Cari kenalan & Bloglist Mawar Putih"

terima kasih sudi join dan support, semak juga senarai peserta di http://whiteroses2013.blogspot.com/2014/02/segmen-cari-kenalan-bloglist-mawar-putih.html

saya dari segmen yang sama yea :'D

hye.. jalan2 sini lawat rakan segmen.. :)

salam kenal.. saya singgah balas... terima atas kunjungan ye.... :)


balas kunjungan dr segmen yg sama
done follow g+
http://maszie.blogspot.com/2014/02/segmen-cari-kenalan-bloglist-mawar-putih.html#comment-form

salam..
datang blogwalking dari segmen yang sama.
selamat bersegmen ye..

http://www.syuhada1981.com/2014/02/segmen-cari-kenalan-bloglist-mawar-putih.html

Salam ukhwah. Singgah dari segmen yg sama. Jemput ke blog saya http://hebatkan.blogspot.com :)

Assalamualaikum.. dari segmen yg sama..done follow.. jemput singgah ke blog:)


http://arinacamaro.blogspot.com/2014/02/segmen-cari-kenalan-bloglist-mawar-putih.html

salam kenal..singgah sini dari segmen sama.. :)

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Singgah
http://freejustforu.blogspot.com/2014/02/segmen-cari-kenalan-bloglist-mawar-putih.html

Selamat bersegmen. :B Salam ukhwah. Saya datang dari segmen yang sama ^^


http://fairytaleeeeeee.blogspot.com/2014/02/segmen-cari-kenalan-bloglist-mawar-putih.html

Jom comment cerpen saya :)

http://fairytaleeeeeee.blogspot.com/2014/02/cerpen-suka-atau-cinta.html

Zara singgah dr segmen yg sma. .hoho . Selamat bsegmen dan all the best ^^

salam...maaf sangat sbb ayu lambat blogwalking.. ayu busy sikit..

ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..ayu ada buat segmen juga...tq..

http://www.ayuinsyirah.my/2014/02/segmen-cari-kenalan-bloglist-mawar-putih.html

DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Kisah 25 Filsuf Barat (MATLUTHFI)!! Harga cuma RM22.50 (Asal RM25.00)!

Buat Duit Blog
Back To Top