Enter your keyword

04 February, 2014

Segmen Jom Beramah Mesra

Segmen Jom Beramah Mesra

Tak ada kerja lain ke? Asyik nak ikut segmen aje. Haha...tak kisah apa orang nak kata. Saya nak beramah mesra dengan blogger lain. Apa salahnya kan? Kalau anda sama fikiran dengan saya, jomlah!


KLIK BANNER UNTUK JOIN

Salam 1 Malaysia. Segmen terbaru kini dilancarkan! Tujuan segmen ini diadakan untuk beramah mesra sesama blogger. Yang tak kenal, kini boleh berkenal-kenalan. Menambah rakan maya. Yang bestnya segmen ini menyediakan hadiah menarik buat pemenang bertuah!

HADIAH:
Tafsir pimpinan Ar Rahman kepada pengertian Al Quran
Jam tangan 2x
Dress
Fridge magnet 2x

Segmen Jom Beramah Mesra dianjurkan oleh Yumida dan ditaja bersama blogger Mselim, Tri Globe DynastyBifa’s Vendor & Pena Bulu Ayam.

TAMAT: 21 FEBRUARI 2014 – Jam 11.59 malam

42 comments:

  1. selamat bersegmen.

    From,

    Nasz

    www.nasznadzeri.com

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum...

    ziarah sini daripada segmen yang sama... terima kasih sudi join segmen nie..

    mselim3

    pls: dah follow blog nie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih, hihi...memang saya dah follow blog sdr..

      Delete
  3. Hello awak :)
    http://mellyareenza.blogspot.com/2014/02/pencarian-sponsor-topup-giveaway-contest.html

    ReplyDelete
  4. balas kunjungan..gud luck!btw follow sini juga..kalau tak keberatan follow saya balik :)

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Thank you. Datang selalu pun tak apa...

      Delete
  6. hye.. salam mesra jugak..sy membalas kunjungan.. :) dh follow awk jugak.. salam kenalan ye.. :D

    ReplyDelete
  7. salam aynora nur, pcl singgah sini ..datang utk beramah mesra sbg blogger semoga ukhwah sentiasa terjalin melalui komen singgah blog.

    ReplyDelete
  8. salam mesraaaaa...
    datang singgah dari segmen yang sama.


    http://www.syuhada1981.com/2014/02/segmen-jom-beramah-mesra.html

    ReplyDelete
  9. ayu dtg dari segmen yg sama... ada masa singgah la ke blog ayu...ayu ade buat segmen bloglist istimewa... nanti boleh la join ye...tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/02/segmen-jom-beramah-mesra.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam ada join segmen yg ayu buat tu...cer check, hihi

      Delete
  10. Salam mesra, blogwalking sini..

    http://sheerachocolate.blogspot.com/p/segmen-jom-beramah-mesra.html

    ReplyDelete
  11. Balas kunjungan kembali...hihihihihi.. selamat bersegmen juga dan selamat beramah mesra.. :D

    http://www.shamphotography.com/segmen-jom-beramah-mesra/

    ReplyDelete
  12. Salam Sabtu aynora...singgah sini dari segmen yang sama..good luck ya!!!

    ReplyDelete
  13. Terima kasih atas penyertaan anda
    Senarai peserta telah dikemaskini
    Menjemput rakan blogger sekalian berblogwalking..andai kelapangan
    Semak penyertaan anda: SENARAI PESERTA Segmen Jom Beramah Mesra di Mister Linky
    Andai penyertaan anda tidak tersenarai, sila maklumkan di kotak komen

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum. Salam sejahtera. Nasuha datang blogwalking dari segmen yang sama. Selamat bersegman =) : Segmen Jom Beramah Mesra

    ReplyDelete
  15. Salam diberi menyantun ukhwah. Semoga sentiasa ceria hendaknya sentiasa. :)

    ReplyDelete
  16. singgh dr segmen yg sma.. selamat bsegmen ! ^^

    ReplyDelete
  17. Jalinkan jalis antara penulis
    Di alam maya kerisku pena
    Ayuh blogger kita sebaris
    Antara kita beramah mesra.

    http://amirkhalis.blogspot.com/2014/02/segmen-jom-beramah-mesra.html

    ReplyDelete
  18. kunjungan balas.... singgah dari segmen yang sama.... selamat bersegmen n good luck....

    ReplyDelete
  19. singgah membalas kunjungan.. =)
    gud luck..

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum.. dari segmen yg sama..done follow.. jemput singgah ke blog:)


    http://arinacamaro.blogspot.com/2014/02/segmen-jom-beramah-mesra.html

    ReplyDelete
  21. datang dari segmen sama
    good luck and happy blogging ye..

    ReplyDelete
  22. salam mesra.. saya datang singgah sini dari segmen yg sama..

    ReplyDelete
  23. Jom beramah mesra dan follow memollow!

    ReplyDelete

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.