Segmen Jom Beramah Mesra

aynora nur | 04 February, 2014,12:44 PM |
Advertisement

Segmen Jom Beramah Mesra

Tak ada kerja lain ke? Asyik nak ikut segmen aje. Haha...tak kisah apa orang nak kata. Saya nak beramah mesra dengan blogger lain. Apa salahnya kan? Kalau anda sama fikiran dengan saya, jomlah!


KLIK BANNER UNTUK JOIN

Salam 1 Malaysia. Segmen terbaru kini dilancarkan! Tujuan segmen ini diadakan untuk beramah mesra sesama blogger. Yang tak kenal, kini boleh berkenal-kenalan. Menambah rakan maya. Yang bestnya segmen ini menyediakan hadiah menarik buat pemenang bertuah!

HADIAH:
Tafsir pimpinan Ar Rahman kepada pengertian Al Quran
Jam tangan 2x
Dress
Fridge magnet 2x

Segmen Jom Beramah Mesra dianjurkan oleh Yumida dan ditaja bersama blogger Mselim, Tri Globe DynastyBifa’s Vendor & Pena Bulu Ayam.

TAMAT: 21 FEBRUARI 2014 – Jam 11.59 malam
Tag : Segmen
Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
loading...
42 Komen untuk "Segmen Jom Beramah Mesra"

selamat bersegmen.

From,

Nasz

www.nasznadzeri.com

Assalammualaikum...

ziarah sini daripada segmen yang sama... terima kasih sudi join segmen nie..

mselim3

pls: dah follow blog nie...

Terima kasih, hihi...memang saya dah follow blog sdr..

Hello awak :)
http://mellyareenza.blogspot.com/2014/02/pencarian-sponsor-topup-giveaway-contest.html

balas kunjungan..gud luck!btw follow sini juga..kalau tak keberatan follow saya balik :)

hye.. salam mesra jugak..sy membalas kunjungan.. :) dh follow awk jugak.. salam kenalan ye.. :D

Tq, sat lagi saya follow back ye..

Thank you. Datang selalu pun tak apa...

salam aynora nur, pcl singgah sini ..datang utk beramah mesra sbg blogger semoga ukhwah sentiasa terjalin melalui komen singgah blog.

salam mesraaaaa...
datang singgah dari segmen yang sama.


http://www.syuhada1981.com/2014/02/segmen-jom-beramah-mesra.html

ayu dtg dari segmen yg sama... ada masa singgah la ke blog ayu...ayu ade buat segmen bloglist istimewa... nanti boleh la join ye...tq..

http://www.ayuinsyirah.my/2014/02/segmen-jom-beramah-mesra.html

Salam mesra, blogwalking sini..

http://sheerachocolate.blogspot.com/p/segmen-jom-beramah-mesra.html

Balas kunjungan kembali...hihihihihi.. selamat bersegmen juga dan selamat beramah mesra.. :D

http://www.shamphotography.com/segmen-jom-beramah-mesra/

Salam Sabtu aynora...singgah sini dari segmen yang sama..good luck ya!!!

macam ada join segmen yg ayu buat tu...cer check, hihi

Terima kasih atas penyertaan anda
Senarai peserta telah dikemaskini
Menjemput rakan blogger sekalian berblogwalking..andai kelapangan
Semak penyertaan anda: SENARAI PESERTA Segmen Jom Beramah Mesra di Mister Linky
Andai penyertaan anda tidak tersenarai, sila maklumkan di kotak komen

Assalamualaikum. Salam sejahtera. Nasuha datang blogwalking dari segmen yang sama. Selamat bersegman =) : Segmen Jom Beramah Mesra

Salam diberi menyantun ukhwah. Semoga sentiasa ceria hendaknya sentiasa. :)

singgh dr segmen yg sma.. selamat bsegmen ! ^^

Jalinkan jalis antara penulis
Di alam maya kerisku pena
Ayuh blogger kita sebaris
Antara kita beramah mesra.

http://amirkhalis.blogspot.com/2014/02/segmen-jom-beramah-mesra.html

kunjungan balas.... singgah dari segmen yang sama.... selamat bersegmen n good luck....

singgah membalas kunjungan.. =)
gud luck..

Assalamualaikum.. dari segmen yg sama..done follow.. jemput singgah ke blog:)


http://arinacamaro.blogspot.com/2014/02/segmen-jom-beramah-mesra.html

datang dari segmen sama
good luck and happy blogging ye..

salam mesra.. saya datang singgah sini dari segmen yg sama..

Jom beramah mesra dan follow memollow!

DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Kisah 25 Filsuf Barat (MATLUTHFI)!! Harga cuma RM22.50 (Asal RM25.00)!

Buat Duit Blog
Back To Top