Beli Baju Muslimah Online Dan Jubah Cotton Di Sweet Muslimah

aynora nur | 06 January, 2015,4:47 PM |
Advertisement
Beli Baju Muslimah Online Dan Jubah Cotton Di Sweet Muslimah - Jika anda ada masalah nak beli t-shirt muslimah yang menutup aurat, cantik, berkualiti dan selesa, jangan pening dan risau. Kini, dengan kemudahan internet, semua benda boleh didapati dari hujung jari anda!

Nak beli baju muslimah tapi tak tahu kat mana nak pergi cari? Nak cari jubah yang berkualiti, selesa dan mudah dibeli? Cari aje kat Sweet Muslimah.Com. 




SweetMuslimah.com


Siapa dan Apakah Sweet Muslimah?

Sweet Muslimah adalah Peneraju pasaran baju muslimah terbesar di Malaysia. Produk Sweet Muslimah adalah asli diimpot terus dari kilang. Sweet Muslimah adalah pembekal rasmi kepada jenama Mutif,Ukhti, Qirani dan Zenitha.

Matlamat Sweet Muslimah adalah untuk menyediakan baju muslimah yg berkualiti dan terbaik untuk muslimah-muslimah di Malaysia. Terlalu banyak baju-baju dipasaran yang dijual tidak menepati ciri-ciri sebagai seorang muslimah. Terlalu banyak juga produk-produk dipasaran tidak menepati ciri-ciri kualiti yang sedap dipakai. Oleh itu, di Sweet Muslimah kami menghimpunkan semua produk-produk yang terbaik yang menepati tahap kualiti yang kami tetapkan. Yang pastinya menjamin kepuasan semua pelanggan.

Di samping itu, fokus utama Sweet Muslimah adalah memudahkan segala urusan mendapatkan produk-produk ini tanpa perlu meluangkan banyak masa mengkaji dan mencari segala produk baju muslimah yang ada dipasaran. Kerana di Sweet Muslimah, urusan jual beli hampir 100% automatik,selamat dan cekap.

Ingat baju muslimah, cari di Sweet Muslimah.kami menyediakan yg terbaik. Perniagaan kami adalah 100% melalui internet.

Bila membaca testimoni dari website Sweet Muslimah, rasa macam tertarik-tarik hati saya untuk menyelongkar produk muslimah yang dijual di store mereka. Kebanyakan pelanggan adalah pelanggan setia yang telah membuat pesanan berulang walaupun telah berpindah randah. Namun itu semua tidak menjadi masalah sebab produk pakaian muslimah di Sweet Muslimah boleh dipesan dari hujung jari saja! Kan mudah tu...Pakaian yang dipesan juga cepat sampai dan amat selesa dipakai.


Baju Muslimah Online Di Sweet Muslimah


Produk Qirani Q100 Kuning



✔ Baju dari 100% High Grade Cotton Carded
✔ Baju 'A' shape Cutting
✔ Nursing Friendly dgn butang boleh dibuka
✔ Sgt2 selesa dan sedap dipakai
✔ 100% Jaminan kepuasan
✔ Baju Muslimah Online Terbaek


Hanya saiz baju yang adalah dlm stok dipamerkan diatas.
Status stok adalah LIVE. Sila Pilih saiz diatas, Kemudian Klik
>> "Order Disini!" untuk buat pesanan.


Kod: Q100 Pink

✔ Baju dari 100% High Grade Cotton Carded
✔ Baju 'A' shape Cutting
✔ Nursing Friendly dgn butang boleh dibuka
✔ Sgt2 selesa dan sedap dipakai
✔ 100% Jaminan kepuasan
✔ Baju Muslimah Online Terbaek

Hanya saiz baju yang adalah dlm stok dipamerkan diatas.
Status stok adalah LIVE. Sila Pilih saiz diatas, Kemudian Klik
>> "Order Disini!" untuk buat pesanan.



Jubah Cotton Terlaris Di Sweet Muslimah


Kod : MT101 Hitam Pink

✔ 100% High Grade Cotton Combed
✔ Baju 'A' shape Cutting
✔ Lengan lepas terbuka
✔ Nursing Friendly dgn zip panjang di dada
✔ Poket sisi kanan yg praktikal
✔ Sgt2 selesa dan sedap dipakai
✔ 100% Jaminan kepuasan
✔ Baju Muslimah Online Terbaek
Hanya saiz baju yang adalah dlm stok dipamerkan diatas.
Status stok adalah LIVE. Sila Pilih saiz diatas, Kemudian Klik
>> "Order Disini!" untuk buat pesanan.





Kod : MT102 Biru Hitam


✔ 100% High Grade Cotton Combed
✔ Baju 'A' shape Cutting
✔ Lengan lepas terbuka
✔ Nursing Friendly dgn zip panjang di dada
✔ Poket sisi kanan yg praktikal
✔ Sgt2 selesa dan sedap dipakai
✔ 100% Jaminan kepuasan
✔ Baju Muslimah Online Terbaek
Hanya saiz baju yang adalah dlm stok dipamerkan diatas.
Status stok adalah LIVE. Sila Pilih saiz diatas, Kemudian Klik
>> "Order Disini!" untuk buat pesanan.



Kod: MT57 Hitam



✔ 100% High Grade Cotton Combed
✔ Baju 'A' shape Cutting
✔ 1 pcs, kelihatan spt 2 pcs
✔ Lengan lepas terbuka
✔ Muslimah Kemas, dinamik dan manis
✔ Sgt2 selesa dan sedap dipakai
✔ 100% Jaminan kepuasan
✔ Baju Muslimah Online Terbaek
Hanya saiz baju yang adalah dlm stok dipamerkan diatas.
Status stok adalah LIVE. Sila Pilih saiz diatas, Kemudian Klik
>> "Order Disini!" untuk buat pesanan.




Setelah anda selesai pilih-pilih produk yang berkenan, bolehlah ikuti arahan untuk beli produk dengan menggunakan menekan butang ORDER DISINI!!. Kemudian keluar paparan yang mudah untuk anda klik sahaja dan siap dengan available size dan baju tersebut tersedia dengan penerangan deskripsinya.


POLISI PENUKARAN DAN PEMULANGAN

Okay...tentang nak pulang baju atau jubah yang anda beli bila ada hal-hal yang tak puas di hati, anda boleh baca polisi tukar dan pulang yang saya ambil dari website Sweet Muslimah.Com.

1) Setiap belian dari SweetMuslimah dijamin 7 hari dari tarikh pesanan di POSLAJU.

2) Setiap item yang hendak ditukar atas sebab-sebab yang dipersetujui mestilah di hantar ke SweetMuslimah dalam tempoh 7 hari tersebut.

3) Penghantaran mestilah dilakukan selepas menghantar borang ini ke pihak SweetMuslimah. Dan alamat penghantaran akan dimaklumkan menerusi Email.

4) Pastikan anda telah membuat pesanan baru KHAS utk kes ini dan maklumkan ID Belian Baru tersebut diborang dibawah.

5) Kos penghantaran balik ke SweetMuslimah adalah 100% dibiayai oleh pelanggan jika sebab penukaran adalah dari pelanggan yg:

~ Tukar saiz
~ Tukar design
~ Produk tidak menepati citarasa

6) Bayaran kos POSLAJU balik semula ke pelanggan adalah juga dibiaya oleh pelanggan. Tetapi, utk membantu, SweetMuslimah akan membiaya 50% kos tersebut. Jumlah perlu dibayar akan dimaklumkan melalui Email selepas kami menerima borang ini.

7) Pemulangan adalah digalakkan menggunakan khidmat POSLAJU

8) Item yang di pulangkan mesti dalam keadaan seperti asal.

~ Baju dilipat sempurna.
~ Tag masih sempurna di baju.
~ Baju tidak rosak.
~ Baju tidak kotor.
~ Baju tidak busuk.
~ Baju tidak kusut.
~ Plastik jernih tidak koyak/hilang
~ Masih dalam tempoh Jaminan(7 Hari)

9) Setelah penghantaran ke SweetMuslimah dilakukan, pelanggan bertangungjawab utk memaklumkan kepada kami menerusi Email yg sama.(Elakkan buat email baru utk rekod).

10) Pihak SweetMuslimah akan meneliti setiap item yg dipulangkan MESTI menepati kriteria di 8). Jika panel kami mendapati item yg diterima tidak menepati kriteria@ROSAK, pemohonan penukaran atau refund akan dibatalkan. Dan item akan dipulangkan semula ke pelanggan selepas pelanggan menjelaskan bayaran POSLAJU semula.

11) Sekiranya tiada bayaran POSLAJU semula, pihak SweetMuslimah tidak akan menghantar semula item yg ROSAK tersebut dan akan di sedekahkan pada mereka yg memerlukan.

12) Utk kes refund, 100% refund adalah berdasarkan harga baju yg dibeli sahaja. Kos poslaju tidak akan di pulangkan.

13) Selepas borang dihantar,segala komunikasi boleh dilakukan melalui email dari ID Belian Baru. 

Untuk membeli baju muslimah online dari gedung baju muslimah terbesar di Malaysia, bolehlah hubungi contact di bawah:

Alamat:
Sweet Muslimah
4962 Jalan Merbau 2,
Bandar Putra,
81000 Kulaijaya,
Johor, Malaysia

Telefon:
07 598 1826

WhatsApp/SMS:
+6013 728 1826 

Website:
http://www.sweetmuslimah.com
FB: https://www.facebook.com/SweetMuslimahdotcom
Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
loading...
2 Komen untuk "Beli Baju Muslimah Online Dan Jubah Cotton Di Sweet Muslimah"

Terima kasih puan atas perkongsian tentang Sweet Muslimah. Memang sedang cari baju untuk isteri. Nak berjalan-jalan dipasaraya kadang-kadang membuang masa.

Dah ada laman web ni, senanglah nak buat pilihan nanti.

Alhamdulillah, semoga bermanfaat.

DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Kisah 25 Filsuf Barat (MATLUTHFI)!! Harga cuma RM22.50 (Asal RM25.00)!

Buat Duit Blog
Back To Top