loading...

Design Baru Jubah Qirani Dari Sweetmuslimah

aynora nur | 22 June, 2015,12:44 PM |
Jubah Cotton dari Qirani. Cantik-cantik belaka. Saya kan follow website dia orang, itu yang dapat info terbaru ini. Latest, jubah Qirani ada design baru. Mengikut kiriman email dia orang, stok tak banyak. Jadi, jika ada yg berkenan, cepat-cepat terus order. Okay..

Semuanya online. Mudah, kan? Jika order diterima sebelum jam 2 petang, pihak Sweet Muslimah akan poslaju hari itu juga. Selamat membeli belah ya...

Design Baru Jubah Qirani Dari Sweetmuslimah


Jika anda berminat membeli jubah cotton, inilah tempatnya. Mana lagi? Sweet Muslimah la...jubah cotton yang cantik, molek dan memang longgar. Ada banyak warna dan style untuk dipilih. Siapa cepat dia punya ya, takut ini stock yang last...better cepat dapatkannya sekarang! 

Tak tahu nak beli kat mana? Klik jer kat bawah ni. Kemudian cari -> >> Koleksi Terbaru..senang aje..

DESIGN BARU JUBAH QIRANI



Design Baru Jubah Qirani Dari Sweetmuslimah

Design Baru Jubah Qirani Dari Sweetmuslimah

Design Baru Jubah Qirani Dari Sweetmuslimah


Akhir kata, bershopping pun tak salah. Tetapi janganlah berlaku pembaziran ya...dan yang lebih utama belajar untuk selalu memberi daripada menerima. Faham, kan?

#Inspirasi Wanita❤:
Segala sesuatu dalam hidup ini akan pergi dan tidak pernah lagi kembali, ;) :) kecuali DOA. Ia pergi dengan HARAPAN dan Ia kembali dengan REDHA dan KURNIA..

Aynora Nur seorang blogger part time di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis. • Daily PV : 35,000 - 45,000 Info lanjut di about me ...
 

USERS
0 Komen untuk "Design Baru Jubah Qirani Dari Sweetmuslimah"
DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Back To Top