Pageviews Aynorablogs Dah Cecah 8 Juta

aynora nur | 03 February, 2016,10:01 AM |
Advertisement
Aynorablogs.com - Pageviews Aynorablogs Dah Cecah 8 Juta. Hah?? Tak percaya? Kena percaya jugak. Dengan usaha dan upaya yang dilakukan sepanjang tempoh berblog, akhirnya PV aynorablogs dah cecah 8 juta. Ketika artikel ini ditulis, PV dah meningkat 8 juta lebih. Cepat je meningkatnya. Alhamdulillah...

Bila saya kongsikan tentang PV dah cecah 8 juta ni, saya berharap anda yang di luar sana mendapat sedikit inspirasi daripada minat berblog saya. Kita boleh berjaya dalam apa jua bidang asalkan ada minat dan kesungguhan. Disamping jangan lupa kepada siapa yang menciptakan kejayaan tersebut iaitu ALLAH SWT.

Bulan januari 2016, blog ini mendapat PVsebanyak 865,665 (mengikut analisis blogger.com) iaitu pencapaian terbaik sepanjang zaman...hihi

Pageviews Aynorablogs Dah Cecah 8 Juta


Tulisan penghargaan ini saya tujukan kepada semua pengunjung dan pembaca setia blog ini (jika ada...) kerana menjadi pemangkin semangat kepada saya. Tanpa anda siapalah saya, tiada pembaca mungkin dah lama berkubur blog kecil ini.

Terima kasih semuanya.
Pageviews Aynorablogs Dah Cecah 8 Juta
Bercerita tentang blog...ada saja yang nak dikongsikan. Dahulu...pada tahun 2011, blog ini pernah aktif menggunakan domain aynoranur.com. Bila ada masalah domain, terpaksa bertukar kepada aynorablogs.com pada tahun 2012. Kalau tak silap bulan 11..

Dahulu Pageviews sehari dapat 2k hingga 4k pun dah bersyukur. Namun bersyukur bukan setakat diam sahaja tak usaha lagi, sebaliknya saya usaha lagi mantapkan blog dengan mengubah niat, tujuan dan template blog. Semua kena berubah.

Akhirnya kini, saya bersyukur sekali lagi kerana segala perubahan tersebut membuahkan hasil yang bukan sedikit, dimana pageviews setiap bulan cecah 30k, pendapatan Nuffnang boleh cash out setiap bulan, Google Adsense dapat lebih RM300 sebulan dan pendapatan Affiliate juga menyumbang pendapatan sampingan saya. Alhamdulillah.

Saya nak berjaya seperti saya? Kalaulah ini boleh diiktiraf sebagai kejayaan...maka berubahlah. Anda boleh jika anda mahu.

#Info blog yang semakin awesome...
Tag : Info Blog
Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
loading...
0 Komen untuk "Pageviews Aynorablogs Dah Cecah 8 Juta"
DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Kisah 25 Filsuf Barat (MATLUTHFI)!! Harga cuma RM22.50 (Asal RM25.00)!

Buat Duit Blog
Back To Top