Aynorablogs | Berkongsi Informasi

Top Ads

Cara Beli Rumah atau Hartanah Tanpa Modal

As-salam,

Beli rumah tanpa modal? Bolehkah? Siapa pemaju yang kaya raya hinggakan boleh beli rumah tanpa modal dengan mereka ini? Apakah kriteria yang diperlukan untuk membeli rumah ataupun hartanah tanpa modal. Jangan risau kawan-kawan, saya bukan jual minyak angin ataupun cakap kosong. Beli rumah tanpa modal memang boleh dilakukan. Ia ada caranya. Kita kena ada panduan, baca panduan, fahami dan kemudian lakukan! Segalanya mudah bila ada orang yang bijak pandai macam En Saufi Karim yang berkongsi akan rahsia ini semua.Syarat-syarat membuat pelaburan hartanah tanpa modal
  • Gaji minimum RM2,000
  • Pilih lokasi yang strategik dan dikelilingi dengan pembangunan sedia ada ataupun rancangan pembangunan akan datang
  • Telah memiliki rumah pertama
  • Beli ketika promosi jualan hartanah
  • Beli e-book Pelaburan Hartanah Tanpa Modal 
Melalui e-book tersebut kita akan lebih faham apa yang dimaksudkan pelaburan hartanah tanpa modal tersebut. Contohnya ketika saya beli rumah pertama dengan harga RM50,000, keluasan 750 kaki persegi, berdekatan dengan jalan utama, juga berhampiran dengan UTM dan juga kedai 24 jam. Bayaran bulanan rumah tersebut cuma RM330 dan kami boleh mendapatkan sewa RM450 sebulan hingga RM700 sebulan. Siapakah yang bayarkan kos-kos kami ketika beli rumah dahulu? Sudah tentu para penyewa kami. Apabila saya baca e-book Pelaburan Hartanah Tanpa Modal barulah saya faham maksudnya. 

Anda tidak rugi jika baca e-book tersebut, apa salahnya hilang beberapa ringgit daripada kerugian langsung kerana gagal merebut peluang 'menjadi jutawan segera' yang terbentang di depan mata!   

Selamat menyertai mereka yang bijak, pandai menilai peluang!

Read More ....


Post a Comment

1 Comments

  1. It's not my first time to go to see this web site, i am browsing this site dailly and obtain pleasant facts from here daily.

    My page - rumah untuk dijual di nilai negeri sembilan

    ReplyDelete

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

close