Aynorablogs | Berkongsi Informasi

Top Ads

Sinopsis Drama Korea Incarnation of Money

Sinopsis Drama Korea Incarnation of Money - Sebuah lagi drama korea yang mengenengahkan genre aksi dan komedi yang kadang-kadang mencuit hati dan ada sesetengah bahagian cerita dalam Incarnation of Money ini yang serius. Sekarang sudah ditayangkan di saluran ONE 393.

Waktu siaran: Isnin - Khamis, 7:40 mlm. Sinopsis Drama Incarnation of Money


Wang adalah benda yang paling merbahaya! Lee Cha Don membesar di sebuah rumah anak-anak yatim dan telah berjaya menjadi pendakwa iaitu salah satunya kerjaya yang disegani di Korea. Tetapi, sebaliknya, ia juga boleh menjadi satu kerjaya yang paling banyak korupsi, dengan banyak peluang mengeggarkan dunia perjudian dan memiliki duit poket yang lebih dengan cara yang salah.


Dengan tidak mempunyai ingatan tentang masa lampau, nasib Cha Don dengan tidak disangka terikat dengan Bok Jae In, iaitu anak perempuan Ah Long yang menanggung perbelanjaan kehidupan dan pendidikannya tetapi mengharapkan balasan daripada pelaburannya itu.

Dan juga kisah seorang pendakwa senior bernama Ji Se Kwang, yang bertanggungjawab terhadap kehidupan tragis Cha Don, berlagak sebagai pendakwa yang jujur sedangkan beliau menyembunyikan kisah silamnya yang kejam. Incarnation of Money, juga menggunakan tajuk "Money Incarnation,” “Money Demons,” and “The Embodiment of Money,” adalah sebuah drama korea yang diarahkan oleh Yu In Sik.

Info Drama Incarnation of Money:-


Genre: Korean Drama, Thriller & Suspens, Drama, jenayah & misteri
Pelakon: Hwang Jung Eum, Oh Yoon Ah, Choi Yeo Jin, Kang Ji Hwan
Jumlah Episod: 24 


Selamat menonton tayangannya dan saya percaya drama korea Incarnation of Money ini juga bakal menjadi drama korea kegemaran anda yang sukakan sebuah drama yang pantas serta komedi selamba.   

Read More ....


Post a Comment

0 Comments

close