Aynorablogs | Berkongsi Informasi

Top Ads

Sweet Muslimah Promosi Besar-Besaran Cuti Sekolah

Sweet Muslimah Buat Promosi Besar-Besaran Cuti Sekolah! Cuti sekolah datang lagi. Mungkin waktu cuti sekolah sebegini adalah waktu ibu bapa lebih santai. Jadual harian pun tidaklah sesibuk waktu persekolahan anak-anak. Jadi, mungkin ini masanya ibu muslimah yang sweet sweet belaka boleh belek-belek internet dan beli sehelai dua baju untuk diri sendiri. Hihi...

Ok.

Cerita pasal promosi cuti sekolah, Sweet Muslimah telah mengadakan promosi cuti sekolah untuk produk pilihan. Antaranya Kurung Najwa dan Jubah Cotton. Tawaran promosinya hebat-hebat belaka iaitu dari 20% sehingga 40% untuk item terpilih.


Kurung Najwa Promosi Cuti Sekolah 20%


Ada pelbagai warna kurung Najwa yang boleh dipilih sebagai koleksi peribadi. Kurung Najwa dihasilkan daripada jenis kain Lycra Korean yang amat selesa dan sesuai untuk pelbagai saiz individu tersebut. Jom! Cepat dapatkan satu untuk baju pilihan yang anda gemari.

Koleksi Jubah Cotton Promosi 40%


Koleksi Jubah Cotton, Jubah Moden ini adalah koleksi dari kesemua produk yang ada di Sweet Muslimah. Offer setinggi 40% sehingga 25 November 2015. Banyak sangat pilihan jubah cotton yang berkualiti tinggi dan selesa dipakai. Jika bukan sekarang, entah bila lagi anda akan ada peluang dapat offer promosi sehebat 40% itu! Ya tak? Koleksi yang ada promosi adalah koleksi Jubah Mutif dan Jubah Qirani.  So, apa tunggu lagi. Pilihan di tangan anda.

Sebagai info, produk yang di sediakan di SweetMuslimah.com adalah asli diimpot terus dari kilang. SweetMuslimah.com adalah pembekal rasmi kepada jenama Mutif, Ukhti, Qirani, Jannaty, Albina dan Zenitha. Matlamat SweetMuslimah.com adalah untuk menyediakan baju muslimah yang berkualiti dan terbaik untuk muslimah-muslimah di Malaysia.

Selamat membeli belah...

Read More ....


Post a Comment

0 Comments

close