Aynorablogs | Berkongsi Informasi

Top Ads

Kumpulan Saywho Kecundang Dalam MLM 2016 Minggu Ke 11

Kumpulan Saywho Kecundang Dalam MLM 2016 Minggu Ke 11. MLM 2016 minggu ke 11 telahpun selesai malam tadi. Dengan membawakan 2 tema iaitu loghat dan parodi, setiap kumpulan macam tergesa-gesa untuk menamatkan persembahan masing-masing kerana mungkin untuk mengejar masa.

Oh ya...

Tak nak cerita banyak, Man of the match sinar di menangi oleh Joey dari kumpulan #Joras


Kumpulan Saywho Kecundang Dalam MLM 2016 Minggu Ke 11


Kumpulan Saywho Kecundang Dalam MLM 2016 Minggu Ke 11 


Setelah setiap minggu melakukan konsep persembahan yang hampir sama, akhiarnya kumpulan Saywho tersingkir dalam episod ke 11 ini. Penyingkiran kumpulan Saywho ini diumumkan oleh juri Ziana Zain.

Selain kumpulan Saywho, Rayza & kumpulan PUTEH juga berada pada bottom three.

Kini, tinggal 5 pasukan yang akan mara ke suku akhir minggu depan dan berpeluang merebut gelaran juara MLM 2016 dengan membawa pulang wang berjumlah RM500,000.

Sedikit ulasan tentang MLM 2016 minggu ke 11 tadi. 5 ejen lawak yang akan berentap di suku akhir #MaharajaLawakMega 2016 minggu depan adalah LOL, JORAS, PUTEH, RAYZA dan BOCEY.

Pada pandangan saya kumpulan JORAS paling berjaya mempersembahkan lawak mereka terutamanya pada tema loghat. Untuk tema parodi pula kumpulan JORAS agak merundum sedikit persembahannya dengan hanya mendapat 4 HA.

Walau apapun, semoga persembahan lawak dia orang dapat menjadi terapi kepada waktu hujung minggu anda semua.

#hidup tak mahu stress...

Read More ....


Post a Comment

0 Comments

close