Aynorablogs | Berkongsi Informasi

Top Ads

Buku Baru Pesta Buku Online Bookcafe

Buku Baru Pesta Buku Online Bookcafe. Buku yang baru keluar dari kilang cetak...panas dan boleh dibeli dengan mudah secara online aje. Susah nak beli? Senang aje, layari website Bookcafe dan anda boleh dapatkan semuanya hanya dengan hujung jari. Tapi yang penting fulusnya pun mestilah standby jugak...haha

Buku baru & panas PBAKL 2016 yang ditawarkan oleh Bookcafe amatlah banyak kuantitinya, jadi anda boleh beli lebih jika ada kawan-kawan yang mahu membeli buku yang serupa. Maksudnya, di Bookcafe, anda tak perlu risau kalau buku kehabisan stok!

Beli Online Buku Baru & Panas PBAKL 2016


Bagi anda yang ingin dapatkan buku-buku baru yang dikeluarkan sempena PBAKL 2016, bolehlah beli online di Bookcafe.com.my. Ada pelbagai jenis buku dengan kisah menarik antaranya buku berkenaan Dr Zakir Naik, Umrah Backpacker, Buit Duit Dengan Dropship dan banyak lagi. 

Hmmm...dahlah buku baru, ada potongan 10% lagi...berbaloi sungguh, kan?

Anda peminat Tun Mahathir? Ada juga buku berkenaan perjuangan Tun M dengan tajuk 'Tun M - Inilah Perjuangan'. Mungkin dengan baca buku ini anda akan lebih bermatlamat dalam perjuangan untuk hidup. Dapatkan buku panas dan terbaru tersebut sebelum ianya habis di pasaran!!

RM30-00
KINI RM27-00

“Tun M - Inilah Perjuangan” adalah catatan peribadi penulis mengenai idea dan pemikiran tokoh dan negarawan terkemuka Malaysia, Tun Dr. Mahathir Mohamad.
Pengkisahan ini bermula daripada pertemuan dengan budayawan dan tokoh bahasa Tan Sri Datuk Wira Haji Abdul Aziz Tapa dari Kampung Rim, Jasin, Melaka yang mendorong permulaan usaha menerbitkan sebuah buku mengenai sejarah perjuangan orang Melayu membina negara bangsa Tanah Melayu dan seterusnya Malaysia; berjudul Selagi Hayat Dikandung Badan: Lembaran Perjuangan pada 2006, seterusnya membawa kepada pertemuan penulis dengan YABhg Tun Dr. Mahathir Mohamad.
Hah! Bagi peminat AmranFans, jangan risau. ada jugak buku The AmranFans terbitan Dubook, harganya pun tak lah mahal sangat. Mampu milik gitu..

So? Dah boleh mula shopping kat Bookcafe tu dear, siapa cepat dia dapat ya!!

#pesta buku online

Read More ....


Post a Comment

0 Comments

close