Aynorablogs | Berkongsi Informasi

Top Ads

Income Google Adsense Cecah USD10.92 Sehari

Istimewanya ramadhan kali ini kepada saya. Income Google Adsense Cecah USD10.92 Sehari. Sebelum ini blog kecil ini belum pernah terima income sebesar itu jumlahnya. Paling besar saya pernah dapat adalah USD6 sehari.

Ini semua bahana Ramadhan yang mulia...:))
Sikit-sikit lama-lama jadi bukit. Falsafah & pepatah ini kena pegang kuat-kuat kerana tiada yang mustahil jika istiqamah melakukan sesuatu. Yang penting Allah itu ada. Tanyakan kepadaNya sebelum mulakan sesuatu, mengadu dengan Allah segala perancangan kita. Insyaa Allah Dia akan berikan jalanNya.   

Income Google Adsense Cecah USD10.92 Sehari


Bagi blogger terkenal figure ini mungkin sudah biasa bagi mereka. Tetapi bagi aynorablogs, pendapatan pasif yang memberangsangkan ini sudah jadi satu faktor yang menjadi penyuntik semangat untuk serius berblog.

Income Google Adsense Cecah USD10.92 Sehari

Saya bermula dengan kosong, kemudian bertatih sedikit demi sedikit hinggakan pernah satu ketika saya langsung tak percaya dengan pasang iklan di blog. Dulu saya buang iklan Google Adsense di blog (dekat 3 tahun), saya pun tak percaya dengan Nuffnang sebab bagi saya CPC sahaja, tak pernah nak lekat satu pun CPUV kat saya. Huhu...

Tetapi, benar kata orang. Bina blog dan tetapkan tujuan anda berblog. Ya! Saya berblog hanya nak sebarkan benda baik-baik...sebarkan kebaikan...sebarkan bahagia.

Nak buat orang bahagia, kenalah bahagiakan diri sendiri dahulu dan tulis sesuatu yang anda suka. So, saya rebranding blog dan buat 3 perkara asas dan utama untuk blog iaitu buat blog mesra SEO, terus menulis dan jaga kualiti.

Akhirnya, kini saya merasa apa yang saya tak percaya satu ketika dahulu. Kini saya dapat income GA USD10.92 sehari bersamaan RM44.50 (setakat 10/6/2016)

Income Google Adsense Cecah USD10.92 Sehari
So, coretan ini adalah sebagai satu informasi kepada anda di luar sana yang sedang berjuang seperti saya dahulu. Jangan berputus asa.

Rezeki Allah itu luas dan salah satunya daripada dunia blog.

Salam ramadhan..

Read More ....


Post a Comment

0 Comments

close