Aynorablogs | Berkongsi Informasi

Top Ads

LA CREMERIA The Ultimate Indulgence Contest 2016

LA CREMERIA The Ultimate Indulgence Contest 2016 - Contest LA CREMERIA ini dianjurkan oleh Nestle Products Sdn Bhd bagi menghargai sokongan hebat para penggemar ais krim mereka yang cukup terkenal sebelum ini seperti Nestle Aiskrim Tradisi Potong Sirap Bandung dan Coconut Gula Melaka, Durian Delight dan banyak lagi.

Siapa tak suka makan ais krim, ya tak? Semua perisa ais krim Nestle saya suka, kemudian paling syook bila makan dengan roti. Jadilah ais krim roti...

Ais krim potong yang diperkenalkan pun sedap dan membuatkan kita teringat masa lampau, zaman glamer kecil-kecil dulu, zaman tiada masalah. Hihi...(terkenang pulak dah!..) 

LA CREMERIA The Ultimate Indulgence Contest 2016 


LA CREMERIA The Ultimate Indulgence Contest 2016

Syarat dan Peraturan Peraduan


Penganjur dan Kelayakan

1. Nestlé Ini LA CREMERIA The Ultimate Indulgence 2016 [ "Peraduan"] ini dianjurkan oleh Nestlé Products Sdn. Bhd. [45229-H] [ "Pihak Penganjur"] dan dibuka kepada semua penduduk Malaysia dengan MyKad yang sah dan alamat di Malaysia yang berumur 18 tahun ke atas pada 15 Oktober 2016.

2. Golongan individu berikut tidak layak untuk menyertai Peraduan ini:

[A] Kakitangan Pihak Penganjur [termasuk anak syarikat dan agen-agennya] dan ahli keluarga terdekat [suami isteri, anak, ibu bapa, adik beradik atau pasangan mereka]; atau

[B] Wakil, kakitangan, pekerja dan / atau ejen pengiklanan dan / atau penyedia perkhidmatan promosi pihak Penganjur [termasuk syarikat bersekutu dan berkaitannya], dan ahli keluarga terdekat [suami isteri, anak, ibu bapa, adik beradik atau pasangan mereka].

Tempoh Peraduan

1. Peraduan ini akan dijalankan dari 15 Oktober 2016 pada "00:00:01" hingga 26 November 2016 pada "23:59:59" [ "Tempoh Peraduan"]. Pihak Penganjur mempunyai hak untuk mengubah, menangguhkan, menjadualkan semula atau melanjutkan Tempoh Peraduan pada bila-bila masa. Semua penyertaan yang diterima di luar Tempoh Peraduan akan dibatalkan.

Kriteria Peraduan

1. Produk yang mengambil bahagian dalam Peraduan ini termasuk produk Nestlé LA CREMERIA berikut:

LA CREMERIA STICK RANGE:

(A) LA CREMERIA Absolute Almond

(B) Chocolate LA CREMERIA Heavenly

(C) LA CREMERIA Delightfully Pecan 

LA CREMERIA MINI STICK RANGE:


(A) LA CREMERIA Almond Vanilla

(B) LA CREMERIA Chocolate

(C) LA CREMERIA Delightfully Pecan 

2. Setiap LA CREMERIA Stick berhak untuk 1 penyertaan bagi setiap resit dan setiap kotak LA CREMERIA Mini berhak untuk 2 penyertaan bagi setiap resit.

3. Hanya resit pembelian asal sah untuk penyertaan (1 stick / 1 resit = 1 penyertaan | 1 kotak minis / 1 resit = 2 penyertaan).

4. Jika peserta membeli sekotak LA CREMERIA Mini (layak untuk 2 penyertaan) dan menghantar 4 penyertaan berdasarkan satu resit, hanya 2 penyertaan yang pertama adalah sah.

5. Peserta boleh menghantar lebih daripada satu [1] penyertaan.

6. Untuk menyertai Peraduan ini, peserta dikehendaki:

a) Membuat pembelian mana-mana produk yang disebutkan di atas yang mengambil bahagian.

b) Ambil gambar resit yang dikeluarkan untuk membeli produk yang mengambil bahagian dengan menulis nama penuh, nombor kad pengenalan dan alamat penuh.

c) Hantar gambar resit ke +60163531155 melalui WhatsApp.

d) Tunggu untuk mesej balasan daripada pasukan LA CREMERIA dalam masa 48 jam untuk mengesahkan penghantaran berjaya diterima dan menjawab satu soalan mudah mengenai jenama LA CREMERIA dengan betul.

7. Dalam usaha untuk mengambil bahagian dalam Peraduan ini, setiap penyertaan yang dihantar mesti melengkapkan semua langkah yang dikehendaki. Mana-mana penyertaan yang tidak lengkap akan dibatalkan secara automatik.

Hadiah Peraduan LA CREMERIA The Ultimate Indulgence Contest 2016 


Hadiah LA CREMERIA The Ultimate Indulgence Contest 2016

1. Ada sebanyak 50 Pemenang setiap minggu (jumlah 6 minggu):

MINGGU 1 & 2: Shopping vouchers
MINGGU 3 & 4: Spa vouchers
MINGGU 5 & 6: Staycation vouchers

Setiap pemnang berpeluang untuk menang 1 (SATU) voucher bernilai RM500 setiap satu sepanjang tempoh peraduan.

2. Semua hadiah tidak boleh di pindahkan/ ditukar milik. 

Selamat menyertai LA CREMERIA The Ultimate Indulgence Contest 2016 kepada pembaca aynorablogs.com. Anda berjaya, saya suka...& share kemenangan anda dengan orang yang banyak bersama-sama anda melalui pengalaman berharga - ketika makan asi krim Nestle sama-sama...

Selamat berjaya.

Read More ....


Post a Comment

0 Comments

close