Aynorablogs | Berkongsi Informasi

Top Ads

Buat Duit Dengan Blog Bukan Cerita Kosong

Pengalaman Buat Duit Dengan Blog Yang Semua Orang Mesti Baca - Duit! Semua orang suka bila dengar tentang duit. Duit buat orang sakit jadi sihat, duit buat orang 'buta' dapat melihat semula. Namun jangan jadi hamba duit kelak hidup kita langsung tak berduit. Gitulah pesan saya...

Buit duit ada banyak cara. Boleh buat online bisnes, ada juga yang buka restoran dan jika berjawatan tinggi, itu memang dah rezeki dia orang dapat buat duit dengan kemampuan dan kepakaran yang ada.


Panduan Buat Duit Blog

Check semula diri kita, apakah kepakaran kita? Baiklah, saya seorang pekerja yang makan gaji. Tetapi saya suka menulis. Bila orang gila-gila buat blog, saya pun ikut buka blog. Hingga kini saya ada 3 blog yang aktif yang telah menjana income part time setiap bulan.

Anda nak tahu cara saya buat duit dengan blog? Sila baca dan hadamkan apa yang saya nak tulis kat bawah nanti.

Pengalaman Buat Duit Dengan Blog Yang Tidak Disangka-sangka 


Di bawah ini adalah koleksi income saya dengan blog. Buat duit dengan blog bukanlah omongan kosong semata-mata. Anda boleh lihat sendiri hasilnya.

Affiliate Bookcafe

Income Adsense

Affiliate Sweet Muslimah

Affiliate Tudung Si Comel
Apa yang anda lihat adalah cerita benar. Buat duit dengan blog memang satu kenyataan! Nak tahu lebih lagi, buat apa yang saya buat, iaitu baca buku buat duit dengan blog yang tak rugi anda memilikinya.

Tetapi ingat!! Jika anda buat blog hanya untuk suka-suka dan anda baru nak bermula..., anda tidak digalakkan beli dan baca buku BUAT DUIT DENGAN BLOG.

Buku buat duit dengan blog hanya untuk orang yang memiliki keinginan untuk berjaya secara bersungguh-sungguh.

Apa yang anda nampak di atas kebanyakannya adalah program buat duit dengan blog di Malaysia. Banyak program buat duit dengan blog seperti affiliate, advertorial, review produk berbayar dan lain-lain lagi. Semuanya telah mendatangkan hasil, bukan cerita kosong!

Selain itu, ada banyak cara buat duit dengan blog yang boleh anda pelajari. Buku buat duit dengan blog banyak membantu saya mendapat income berterusan dari blog! 

Tetapi macam biasa dan saya pegang sampai kini... duit bukan segalanya. Bahagia & tenang adalah kekayaan yang sebenar.

Read More ....


Post a Comment

1 Comments

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

close